Dokle ce vise englezi da cituju na evente ? , busi me kroz bush, svaki event ima minimun 7 killova. Pc checkovi za nista ne sluze... Kad bi moglo da se banuje na osnovu pova bilo bi top...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobar hitbox i silent aimDokle ce vise englezi da cituju na evente ? , busi me kroz bush, svaki event ima minimun 7 killova. Pc checkovi za nista ne sluze... Kad bi moglo da se banuje na osnovu pova bilo bi top...
mislis adobar hitbox i silent aim
Dokle ce vise englezi da cituju na evente ? , busi me kroz bush, svaki event ima minimun 7 killova. Pc checkovi za nista ne sluze... Kad bi moglo da se banuje na osnovu pova bilo bi top...
vidim, ne trebam nista da mislimmislis a
nice silent hahaDokle ce vise englezi da cituju na evente ? , busi me kroz bush, svaki event ima minimun 7 killova. Pc checkovi za nista ne sluze... Kad bi moglo da se banuje na osnovu pova bilo bi top...
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrač 80591 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio 86563 na informalu 28.01. u 23:41.
Imate rok 18 sati za dostavljanje traženog POV-a.
Ova žalba se ne može povući.
Banujte ovo...![]()
Watch Grand Theft Auto V 2026.01.28 - 23.40.20.08 - Trim | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2026.01.28 - 23.40.20.08 - Trim" on Streamable.streamable.com
Zatrazi pov od pocetka do kraja eventa...Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrač 80591 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio 86563 na informalu 28.01. u 23:41.
Imate rok 18 sati za dostavljanje traženog POV-a.
Ova žalba se ne može povući.
hahahahahahahahahahahahahahahah druze ti i sam koristis citove kome pricas ti da je citer si lud?Banujte ovo...
Banujte ovo...