By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!okači i ti ako nisi čuo mada sunjam, jer se čulo na drugi kraj dvorišta...... nisam okačio ono što si opsovao na kraju toliko mogu da ti učinimbrojao sam cim sam uso to sto se kod tebe ne cuje i ja tvoje nisam cuo druze ahhaha koj lik
zato kačim, tačno da budete kažnjeni..... postoji opcija da raširiš glasne žice..... mene ste čuli preko celog dvorišta....druze kad si mu ti izbroio i poceo si da ga pucas sta da radi lik da te ostavi da ga ubies ti si ga upucao prvi nije on tebe a kao drugo ovaj covek samo kaci da bi mi dobili za gp 6.15 a imam ja pov da sam ja lepo izbrojao ja sam 71401 i da se ne cuje kod njega posto je otiso predaleko od kruga imam i pov od toga kako sam ja lepo broi a on tvrdi da sam ja pucao bez brojanja a nisam njega pucao i plus vidise da kazem ajjde imas 5 sekundi kako se on udaljio nisam se cuo posto je otiso daleko
dobro okacicu ja i tebe posto nisam te cuo da si izbroi do 5 a onaj sa crvenim pancirom nije nikako izbroio tako da neznam sta ti hoceszato kačim, tačno da budete kažnjeni..... postoji opcija da raširiš glasne žice..... mene ste čuli preko celog dvorišta....
kako da znam da li si brojao kad te ne čujem.....
znam da si me čuo.... kači baš bih voleo da vidim....dobro okacicu ja i tebe posto nisam te cuo da si izbroi do 5 a onaj sa crvenim pancirom nije nikako izbroio tako da neznam sta ti hoces
videces da si se kod mene cuo da brois od 5 do 2znam da si me čuo.... kači baš bih voleo da vidim....
okejvideces da si se kod mene cuo da brois od 5 do 2
Al si me uvredio, mineralna vodica..... Molim da se ovakav kometar najsrože kazni, ovo je već IRL pretnja...A ovo sto lazes za psovanje ne ide mi u glavu da si tolka psihopata da mora izmislis nesto decko ti tesku dijagnozu imas definitivno jos se pravis pametan ti nekog ucis kompleksasu nevini sto vrv iz sobu nisi izaso ceo zivot ovo je tebi sve burazeru uzivo bi te pojeo klinac iz naselje druze zato sto si nemocan pa glumis silu u igricu vecu ljigu nisam video nadam se a i verujem da cemo da se sretnemo na ulicu nekad![]()
ne loži se, poštuj pravila....Hahahaahahha pretnja da se nisi ukako mozda il ukakila hahahahahah koja si ti drukarica kolko li su tebe mucili verovatno te jos vuku neki strahovi izvini mislio sam da vidim kolka si beda od coveka kad ti svesno udjes i uploadujes snimak da kacis nekog ovde i mislis to je to odradi te to decko mnogo bi voleo da popricam uzivo s tobom al iskreno
okejDecko ti gledaj svoja posla ti mozes da iskuliras nego si ljigavac kapiras znas da sam se sjebo 3 put nisam podesio to i kacis jos me provociras ok opusteno nemoj da se kajes posle
okej, malo više od 7 dana, al dobro proćiće i to, naučićeš pravila....A i 7 dana ban dobijam to prodje ti svakako ostajes beskicmenjak muceni koji nista nije video ni proso i tolko je premucen da mora da leci kompekse u gta haahahaha tebra daj ne sprdaj me mozda si i najgori lik kog nazalost znam
Ne balavi druze molim te ja sam reko samo da bi voleo da te vidim uzivo bolje da ti ne pretim veruj mi ne igraj se viseMolim da se ove IRL pretnje takođe kazne..
Hvala....
okej, nemoj tako teatralno....Ne balavi druze molim te ja sam reko samo da bi voleo da te vidim uzivo bolje da ti ne pretim veruj mi ne igraj se vise