Sve se vidi na snimku, preti kako ćemo se sresti uživo....
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti znas najbolje, veruješ da ćemo da se sretnemo na ulici nekad, uživo, to su pretnje, popi mineralne vodice malo... nisi ukrao ni jednom do sad panel.....jbgOdbili ti zalbu ti odma kacis drugu sta ti ja pretim tu ja ti kazem voleo bih da se sretnemo uzivo prvo da vidim ko je taj lik sto me kaci konstantno pa ja mislim da bi bilo ko voleo da vidi ko je taj sto ga ugrozava ostalo se odnosi na in game kajaces segusio bi te kao i do sada sto sam ti ukro 50-100 panela i kod tebe i kod ovih i zato sto sam ubedjen da uzivo ne bi mogo dve recenice da sastavis..forum ratnik mani me hahaha..zamisli sta lik radi u 7 ujutru..nemam komentar vise smeju ti se ljudi verovatno ocigledno si u tesko psihicko stanje cim se ovime lecis....zivot bez solucije
okejVerujem naravno da vidim ko si ti kako izgleda lik sto me kaci da potvrdim svoje misljenje da si jadnik to sto si se ti uplasio je drugo nema potrebe za tim..ocajan si ozbiljno po glasu cujem da si 25+ a ovime de bavis..stvarno mi te zao cak te i kapiram za ove zalbe jer si tolko bedan i nemas cemu da se nadas i moras ovome..samo se brukaj
Ukrao sam ko zna kolko a da i ne znas ko ti kriv sto kasnis i ovi tvoji tinki vinki a zalbu dzaba kacis nigde ti nisam pretio niti reko da cu da uradim to i to nego bi voleo da te sretnem sad ti shvati kako hoces svakako si nebitan svako malo zreliji ti se smejeVerujem naravno da vidim ko si ti kako izgleda lik sto me kaci da potvrdim svoje misljenje da si jadnik to sto si se ti uplasio je drugo nema potrebe za tim..ocajan si ozbiljno po glasu cujem da si 25+ a ovime de bavis..stvarno mi te zao cak te i kapiram za ove zalbe jer si tolko bedan i nemas cemu da se nadas i moras ovome..samo se brukaj
okej nemoj da si toliko teatralan dok sam ja bio tu nisi ostalo mi nije toliko bitno.... uzmeš malo mineralne sipaš i ikuliraš, napinješ se mald si ne valja ti to....Ukrao sam ko zna kolko a da i ne znas ko ti kriv sto kasnis i ovi tvoji tinki vinki a zalbu dzaba kacis nigde ti nisam pretio niti reko da cu da uradim to i to nego bi voleo da te sretnem sad ti shvati kako hoces svakako si nebitan svako malo zreliji ti se smeje