By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam dobio kaznu za G.P 1.7. Nemas nijedan dokaz da sam ja u neko ilegalnom trzistu i da radim sa njima jer to ne radim i kako ja znam u pravilima screenshot nije validan dokaz posto moze da bude editovan .Dobro jutro postovana administracijo zelim da vam skrenem paznju na igraca 62722 jer je clan ilegalnog trzista za server i igra bitnu ulogu na ilegalnom trzistu, naime postoji ilegalno trziste gde se prodaje in game imovina ukljucujuci ing pare i iteme takodje naplacuju igracima pripremanje za leader i admin ispitivanja…
Evo ss : Watch image | Streamable
Evo jos jedan ss ako treba imam i snimljen chat gde se vidi njegov dc user strahinja211 na kojem mu je kao sto mozete videti u njegovoj prihvacenoj aplikaciji za lidera bio setan lider sto je dovoljan dokaz da se radi o igracu 62722 …
Igrac je juce kaznjen za ovo ali to nije bio single rulebreak zato sto se transakcije dogovorene na tom ilegalnom trzistu idu preko Igraca ID 62722 i kupljeni itemi bivaju prebaceni kupcima preko igraca 62722…
Pored toga igrac je povezan sa ban evadingom cheatera i u snimku koji cu vam dostaviti cete cuti kako igrac priznaje i tvrdi da je okacio leader aplikaciju na zahtev blacklistovanih igraca zbog cheatova da bi oni mogli da turfaju u okviru organizacije koju je on vodio u datom periodu ….
Dokazi : Approved - Podrzavanje Cheatova | 62722
Molim vas da istrazite ovo sto sam naveo i da se igrac kazni …
Strahinja imas pozdrav od tvoje najvece mete sada svi znaju da od tebe jaci nema
emine malisa sta si stavio onu arena montazu na private, pa nije valjda da se sramisDobro jutro postovana administracijo zelim da vam skrenem paznju na igraca 62722 jer je clan ilegalnog trzista za server i igra bitnu ulogu na ilegalnom trzistu, naime postoji ilegalno trziste gde se prodaje in game imovina ukljucujuci ing pare i iteme takodje naplacuju igracima pripremanje za leader i admin ispitivanja…
Evo ss : Watch image | Streamable
Evo jos jedan ss ako treba imam i snimljen chat gde se vidi njegov dc user strahinja211 na kojem mu je kao sto mozete videti u njegovoj prihvacenoj aplikaciji za lidera bio setan lider sto je dovoljan dokaz da se radi o igracu 62722 …
Igrac je juce kaznjen za ovo ali to nije bio single rulebreak zato sto se transakcije dogovorene na tom ilegalnom trzistu idu preko Igraca ID 62722 i kupljeni itemi bivaju prebaceni kupcima preko igraca 62722…
Pored toga igrac je povezan sa ban evadingom cheatera i u snimku koji cu vam dostaviti cete cuti kako igrac priznaje i tvrdi da je okacio leader aplikaciju na zahtev blacklistovanih igraca zbog cheatova da bi oni mogli da turfaju u okviru organizacije koju je on vodio u datom periodu ….
Dokazi : Approved - Podrzavanje Cheatova | 62722
Molim vas da istrazite ovo sto sam naveo i da se igrac kazni …
Strahinja imas pozdrav od tvoje najvece mete sada svi znaju da od tebe jaci nema
Nemam nista poput toga, te svari su za tvoj nivoemine malisa sta si stavio onu arena montazu na private, pa nije valjda da se sramis
Ja sam dostavio skoro sve dokaze koji su meni dostupni a videcemo konacnu odluku admina …Ja sam dobio kaznu za G.P 1.7. Nemas nijedan dokaz da sam ja u neko ilegalnom trzistu i da radim sa njima jer to ne radim i kako ja znam u pravilima screenshot nije validan dokaz posto moze da bude editovan .
a joojj pa nisam znao da si tolki gejmerNemam nista poput toga, te svari su za tvoj nivo
Anty jesi cuo ti da postoji svet van kuce ili te je obmanuo ekran u koji buljis 24/7 ?a joojj pa nisam znao da si tolki gejmer
Je l tebe ko sta pitao druze nebitalacEmine jel ti poznaata osoba
.Je l tebe ko sta pitao druze nebitalac
Zamisli toliko si jadan i nebitan pa moras da se buljaris likovima koji te ni ne znaju da bi ispao pametan druze seti se da ruke nemas i ko te full listo 20 puta arena ... PS nepoznat si nebitan si u ovom slucaju su anty i strahinja zlatni kad se uporede sa ljigavcima poput tebeOpasan ovaj NovoPazarac![]()
Nije on brate, ali mogu li zakazat 1 sex sa Sabinom? Vrlo je ono hot moze mi pokazat kako se speedboostamAnty jesi cuo ti da postoji svet van kuce ili te je obmanuo ekran u koji buljis 24/7 ?
au bratekeva mi kurva i jebe se za 5e ko oce njen broj nek mi pise u dm!!!!!!!!!!!!!!
Au brtMene je otac rodjeni posrao, ja nemam sta da radim i samo komentarisem tudje postove ne forumu
nez kad sam zadnji put komentrasio neki post mozda sam tvojoj kevi kometarsio na fejsu il na ig pa zato si pomesao sa forumom al ono uzivaj bwate i kad ce sledeca montaza jedva cekamAu brt
i ako moze da me pozz u sledecoj montazi jer sam fan tvog rada i moja zivotna zelja je da se slikam sa tobom pozdravAu brt
Brate moj zbog takvih kao ti danas ne mozes da se pucas na projektu kako teba, ako se pucas dobro zavrsi se sa ovakvim napusavanjem idi bolje osisaj se nisi izaso iz kuce ima 5 godinanez kad sam zadnji put komentrasio neki post mozda sam tvojoj kevi kometarsio na fejsu il na ig pa zato si pomesao sa forumom al ono uzivaj bwate i kad ce sledeca montaza jedva cekam
AHJAHAHAHAHAA u pravu si brate ne iz kuce iz sobe nisam izaso nisam curu nikad imo u mom zivotu moj zivot se rapsada nez sta da radim brate poslednji put sam se sisao kad sam imao 4 godina i tjt od tad nisam izaso iz kuceBrate moj zbog takvih kao ti danas ne mozes da se pucas na projektu kako teba, ako se pucas dobro zavrsi se sa ovakvim napusavanjem idi bolje osisaj se nisi izaso iz kuce ima 5 godina
pomogni mi brate molimmmm teeeeeeeeeeeeee daj mi neki savet kako da smuvam curu prvi put u mom zivotu molim te brate stidim se da pricam sa zenskim rodom nemam drugove raspada mi se zivot samo sedim i igram igrice ni u skolu ne idem zbog grandaBrate moj zbog takvih kao ti danas ne mozes da se pucas na projektu kako teba, ako se pucas dobro zavrsi se sa ovakvim napusavanjem idi bolje osisaj se nisi izaso iz kuce ima 5 godina