Zdravo ja mislim da iskreno State organizacija (FIB) zasluzuje jedan warn posle ovoga
Da krenemo...
1. Igrac pod ID 43742 krsi GP 6.4 rekao je hapsi ovo govno a to pravilo glasi
Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI
2. Igrac pod ID 45249 krsi MG rekao je organizacija a pravilo glasi
MG-Mešanje IC i OOC razgovora!
3. Igrac pod ID 38374 krsi Fail rp ja sma bio u rolu on mene baca na pod a to pravilo glasi
Fail RP-Radnja u simulaciji koja nije odradjena kao je potrebno odradiri je!
4. Igrac pod ID 8469 krsi GP 6.4 govori za ovakvu decu nema advokata i ne zeli da da advokata a to pravilo glasi
Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI
5 Igrac pod ID 8469 krsi MG nije mi uzeo pasos pise mi kazne a to pravilo glasi
6. Igrac pod ID 8469 krsi Fail rp nije me pitao koju odecu nosim a to pravilo glasi
Da krenemo...
1. Igrac pod ID 43742 krsi GP 6.4 rekao je hapsi ovo govno a to pravilo glasi
2. Igrac pod ID 45249 krsi MG rekao je organizacija a pravilo glasi
3. Igrac pod ID 38374 krsi Fail rp ja sma bio u rolu on mene baca na pod a to pravilo glasi
4. Igrac pod ID 8469 krsi GP 6.4 govori za ovakvu decu nema advokata i ne zeli da da advokata a to pravilo glasi
5 Igrac pod ID 8469 krsi MG nije mi uzeo pasos pise mi kazne a to pravilo glasi
6. Igrac pod ID 8469 krsi Fail rp nije me pitao koju odecu nosim a to pravilo glasi
Last edited: