Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

danilo misljenovic

Player
Player
Informacije:

Vaše ime IRL: Danilo
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 3-6h
Vaš discord: misljenovic
Vaše ingame ime: Lune Kumita
Vaš ID: 811

Dodatne informacije:

1. Lider za: LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?(3 razloga uz objašnjenje):

Godine rada dovele su do volje za dodatnim zalaganjem za organizaciju. Takođe mi je organizacija prirasla srcu tokom višegodišnjeg rada.
Znam način njenog funkcionisanja i koliki značaj ona ima za život građana Los Santosa. Smatram da sam spreman da napravim korak više, da preuzmem veću odgovornost u donošenju odluka unutar organizacije. Želim da svojim do sada stečenim znanjem doprinesem radu i unapređivanju ove organizacije.

Intervjuisanje ljudi mi predstavlja jedan od omiljenih delova rada. Kroz direktan kontakt sa građanima, poznatim ličnostima i, po meni najvažnije, drugim organizacijama prvi dolazim do informacija o dešavanjima u gradu. To pomaže LifeInvaderu da uvek dolazi prvi do informacija im da uvek budu korak ispred.

Preuzimanjem liderske pozicije želim da pokažem odgovornost, ozbiljnost i dugoročnu posvećenost organizaciji, a i samom serveru. Smatram da liderska pozicija ne predstavlja samo lični uspeh, nego i obavezu za daljnjim unapređivanjem organizacije i pozitivnog iskustva svih igrača.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Pored zvaničnih i proverenih informacija, LifeInvader može objavljivati i RP glasine koje ne moraju biti istinite, već neke priče koje kruže serverom. Služe kao pokretači priča, sumnji i daljeg RP a među igračima.

LifeInvader može predstavljati ulogu posrednika između igrača i državnih organizacija. Igrači bi kroz RP iznosili probleme, pitanja ili nezadovoljstva koje imaju u vezi neke organizacije. Nadležne institucije imaju prostora da odgovore ili reaguju u RP u. Na taj način se postiže komunikacija, rešavanje problema i interakcija organizacija i igrača bez OOC uticaja. Time se dobija na realizmu i stica se poverenje u institucije unutar servera.

LifeInvader ne bi trebalo da služi samo kao izvor trenutnih vesti, nego kao na neki način hronika grada koja pamti i prati događaje i likove kroz duži vremenski period. Praćenjem istih ljudi, familija, organizacija i skandala stvara se osećaj da postupanja igrača ostavljaju trajan otisak u istoriji RP sveta. Na ovaj način RP dobija dubinu i veću ozbiljnost.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na intervju za organizaciju Lifeinvader koji će se održati u Sredu 04.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom