1. Vaše ime IRL: Dominik
2. Vaše godine:28
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h+, ovisi o poslu
5. Vaš Discord: duleee2408
6. Vaše ingame ime
ule Lipov
7. Vaš ID: 50199
Dodatne informacije
1. Lider za: Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Dugo vremena sam u LI i želio bih se okušati kao lider ove lijepe organizacije, nastavio bih tamo gdje je bivši lider stao.
- Pokušao bih uvoditi neke novosti u organizaciji, neke nove evente kako bih igra bila zanimljiva mojim članovima.
- Nisam mnogo kažnjavan, volim pomagat drugim igračima i davao bih priliku novim igračima koji nikad nisu bili u LI.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Nastojao bih da aplikacije budu što češće, da svi imaju priliku pridružiti se organizaciji.
- Aktivnim članove koji redovito rade davao bih bonuse i ostale nagrade.
- Pokušao odraditi neke evente kao trke ili nešto slično ovisi o zainteresiranosti.
Hvala na čitanju moje aplikacije i sretno svima.
2. Vaše godine:28
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h+, ovisi o poslu
5. Vaš Discord: duleee2408
6. Vaše ingame ime
7. Vaš ID: 50199
Dodatne informacije
1. Lider za: Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Dugo vremena sam u LI i želio bih se okušati kao lider ove lijepe organizacije, nastavio bih tamo gdje je bivši lider stao.
- Pokušao bih uvoditi neke novosti u organizaciji, neke nove evente kako bih igra bila zanimljiva mojim članovima.
- Nisam mnogo kažnjavan, volim pomagat drugim igračima i davao bih priliku novim igračima koji nikad nisu bili u LI.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Nastojao bih da aplikacije budu što češće, da svi imaju priliku pridružiti se organizaciji.
- Aktivnim članove koji redovito rade davao bih bonuse i ostale nagrade.
- Pokušao odraditi neke evente kao trke ili nešto slično ovisi o zainteresiranosti.
Hvala na čitanju moje aplikacije i sretno svima.