dogovorili smo se da mu dan pare za rent da idemo zajedno u arenu i on se pretvara kao da se nismo nista dogovorili a nije umreo niti nista
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kao prvo ovde fali kraj situacije,i ako slucajno nisi cuo rekao sam idem odmah nisam rekao idemo veliki pozz za tebedogovorili smo se da mu dan pare za rent da idemo zajedno u arenu i on se pretvara kao da se nismo nista dogovorili a nije umreo niti nista
pravio si se lud decko ako trazi ceo pov dacu u od poctka ovde je kraj posto sam tu otisao kad si me skemaoKao prvo ovde fali kraj situacije,i ako slucajno nisi cuo rekao sam idem odmah nisam rekao idemo veliki pozz za tebe
imam ja kraj ne brini se evo kacimpravio si se lud decko ako trazi ceo pov dacu u od poctka ovde je kraj posto sam tu otisao kad si me skemao
i usro si se da idemo u arenu priznajKao prvo ovde fali kraj situacije,i ako slucajno nisi cuo rekao sam idem odmah nisam rekao idemo veliki pozz za tebe
i sebe kako pricas mrtav kad te moj drug ubio i sta pricas mrtavimam ja kraj ne brini se evo kacim
drug ili ti?i sebe kako pricas mrtav kad te moj drug ubio i sta pricas mrtav