nista od gc
Pinokio Black Player Player Joined Oct 4, 2025 Messages 137 Jan 30, 2026 #2 Pregled u toku! Ukoliko smatrate da je kazna koju sam izrekao netačna, možete podneti žalbu na moju odluku.
Pregled u toku! Ukoliko smatrate da je kazna koju sam izrekao netačna, možete podneti žalbu na moju odluku.
Pinokio Black Player Player Joined Oct 4, 2025 Messages 137 Jan 30, 2026 #3 Na razmatranju ! Ukoliko smatrate da je kazna koju sam izrekao netačna, možete podneti žalbu na moju odluku.
Na razmatranju ! Ukoliko smatrate da je kazna koju sam izrekao netačna, možete podneti žalbu na moju odluku.
Pinokio Black Player Player Joined Oct 4, 2025 Messages 137 Jan 30, 2026 #4 Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu! ID: 79243 ce biti kažnjen za Generalno Pravilo 3.2 { Roditelje je zabranjeno spominjati}Ukoliko smatrate da je kazna koju sam izrekao netačna, možete podneti žalbu na moju odluku.
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu! ID: 79243 ce biti kažnjen za Generalno Pravilo 3.2 { Roditelje je zabranjeno spominjati}Ukoliko smatrate da je kazna koju sam izrekao netačna, možete podneti žalbu na moju odluku.