Dobro vece postovana Administracijo. Pre nego sto sam poceo da igram Grand Roleplay, ja sam igrao druge igrice, i jedan dan su me moji drugari pozvali na ovaj projekat. Ja sam im rekao da sam za, ali nisam imao svoj GTA V. Oni su mi rekli da ce mi ga dati i sve sto je potrebno, kako bih krenuo da igram na Grandu. Ja sam tada ucio nove stvari, upoznavao ljude na serveru, i zaista uzivao u istom. Posle nekog vremena, kupio sam svoj GTA V, kao i napravio svoj Rockstar account, kako me niko nebi mogao ucenjivati, i da bi ceo account bio potpuno moj. Svaki dan sam igrao Grand, negde u proseku oko 6-7 sati. Upoznavao sam mnostvo prijatelja, zabelezio mnogo dobrih momenata i uspomena medju njima. Uzivao sam u igri i zaista sam imao vece planove za buducnost. Posle nekog vremena, desila se jedna losa stvar, ali i po mene. Drugar, na cijem sam Gta V i Rockstar-u prvi put usao u grand, i na njemu neko vreme igrao, je bio zaposlenik EMS-a, i uradio je jednu losu i zabranjenu stvar, ukrao je maske i pancire EMS-a. Nakon toga on biva okacen na forum, za G.P 6.3 . Nakon toga ja sam igrao normalno, ne sluteci na ono sto ce se desiti. Kada je on dobio svoju kaznu za G.P 6.3, njemu je nadjeno u logovima, da sam ja svoj account kreirao na njegovom Gta V i Rockstar nalogu, i zbog toga sam dobio Permanent Ban sa servera, za G.P 1.4 . Hteo sam da se zbog toga zaista iskreno izvinim, i da kazem jos nesto. Tada sam bio najnoviji igrac. Bio sam pocetnik. Nisam znao pravila i to je bila moja najveca greska. Nisam znao da je to strogo zabranjeno, u suprotnom bih sacekao da kupim svoj GTA V i Rockstar. Trebalo mi je malo vremena da se uhodam u igru, kao i svakom pocetniku. Kasnije sam sve vise i sve vise ucio pravila i sada znam mnogo mnogo stvari koje ne smem da radim. Ja vas ovim putem molim da mi izadjete u susret, zbog moje greske, jer je nisam znao zato sto sam bio pocetnik, koji nije znao pravila, ali obecevam da se nikada vise nece ponoviti ista greska, i da cu ubuduce strogo paziti sta radim. Pristajem i na Money wipe, Skidanje svega sa accounta, sta god vi odlucite, jer mi je zaista jako stalo do ovoga servera. Dokaze cu vam poslati ispod. Hvala unapred, prijatno vece.