Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
57714
Players nickname
Frank Psycho
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Feb 1, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/CkM44OETZsA?si=45mgaJDs318xo6jP

CileCapp

Player
Player
Poštovana GRP Administracijo,

Obraćam vam se povodom bana po pravilu GP 1.1 (deljenje naloga).

Želim da naglasim da nikada nisam svesno delio svoj account sa drugim osobama i da do sada nisam imao nikakve kazne za ovakve ili slične prekršaje.

Smatram da je ban možda povezan sa promenom Rockstar naloga, ali u tom trenutku nisam znao da je to zabranjeno i nisam imao nameru da kršim pravila. Takođe, nisam siguran da li je to tačan razlog, ali u svakom slučaju prihvatam odgovornost za svoju grešku.

Ukoliko dobijem unban, obećavam da ću nastaviti da igram isključivo na istom Rockstar nalogu i da više neću praviti nikakve slične greške.

Spreman sam da prihvatim i money wipe ukoliko je to neophodno, iako sam tek skoro sakupio novac (uz pomoć druga), nakon čega sam i dobio ban.

Ipak, iskreno vas molim da mi, ako je moguće, pružite još jednu šansu bez money wipe-a. Ako to nije moguće, prihvatam i tu kaznu.

Molim vas da uzmete u obzir da nisam imao lošu nameru i da sam uvek pokušavao da poštujem pravila servera.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba na kom je nalog kreiran

Status
Not open for further replies.
Top Bottom