By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sto je najjace od svega full respectujem sto si ga reportao ali si i sam sebe SELF Reportao dobices i ti ban za G.P 1.7 vrvSve se vidi u pov molim da se blokiraju racuni i onome kome je prebacio stvari hvala..
jeste self report je dao si mu stvari u vrednosti 15m na ruke a nije ti dao nista ali ako te boli kurac za 60 dana ban ostavi zalbusto je najjace od svega full respectujem sto si ga reportao ali si i sam sebe SELF Reportao dobices i ti ban za G.P 1.7 vrv
Nego kako se drugacije radi zamjena oces mi objasnit ?sto je najjace od svega full respectujem sto si ga reportao ali si i sam sebe SELF Reportao dobices i ti ban za G.P 1.7 vrv
pa ne mozes auto za stvari, mogao je on tebi prodat jedino auto za 12-13m i onda da ti na razmenu da te pare za scarfoveNego kako se drugacije radi zamjena oces mi objasnit ?
To je i bilo u planu ja njemu scarfove a on meni proda chirona tj zamjena svejedno mora mi dat u pola drzavne cijenene bitno ovako se ne sme vrsiti razmena mislim nemoj povlaciti zalbu daleko od toga jer te decko sjebo ali ti je fora sto ne mozes ovako
mislim da je u pola market cene, sto je oko 25,26To je i bilo u planu ja njemu scarfove a on meni proda chirona tj zamjena svejedno mora mi dat u pola drzavne cijene
lolzbog ovakvih ljudi imate sve manje i manje igraca