Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
52509
Players nickname
Nikola Vucicevicc
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Feb 2, 2026
Time
13:27
Proofs
https://streamable.com/ydo7vk

DrMr

Player
Player
Poštovani,

dobio sam ban za kršenje generalnog pravila 1.1 (deljenje naloga), ali želim da objasnim situaciju jer svoj nalog nisam svesno delio niti davao trećim licima.

Živim u istoj kući sa mlađim bratom koji takođe igra Grand RP. Koristimo isti internet, ali imamo različite računare i različite naloge. Problem je nastao jer smo se u pojedinim situacijama menjali za računarima – kada mene nije bilo kući, brat bi se ulogovao na moj računar, a kada se ja vratim sa posla, nekad bih seo za njegov računar da ga ne podižem bez potrebe. Nismo bili svesni da se ovo može smatrati kršenjem pravila 1.1.

Napominjem da nije postojala namera da se pravila zaobiđu, niti da se stekne bilo kakva prednost u igri. Čim smo saznali da je ovo zabranjeno, potpuno razumemo grešku i garantujemo da se ovakva situacija neće ponoviti u budućnosti.

Ljubazno molim da se uzme u obzir da se radi o nesvesnoj grešci i da nam se pruži prilika za unban ili ublažavanje kazne. Spremni smo da u potpunosti poštujemo sva pravila servera.

Hvala na vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,
Nikola Vucicevicc ID:52509
Social Club :
nikola11101994

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Mozes dobiti unban uz brisanje svih para + da nastavis igru sa prvobitnog social club akaunta

DrMr

Player
Player
Ok jel mi se vraća i twink Nikola Pejicc ID 55776 to su mi dva profila

DrMr

Player
Player
Prihvatam mi se obrisu pare i igracu na tom social clob accountu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom