Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82416
Players nickname
HakiM South
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 2, 2026
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/?signedup=true&signup_src=navbar

Hakim South

Server Administrator
Server Administrator
Poštovanje administracijo

Javljam se u vezi bana na 60 dana za G.P. 1.4

Ulazim na moj nalog jedini koji imam i vidim da dobijam ban zbog G.P. 1.4 Zabranjeno je imati vise od 1 dodatnog racuna . A ja imam samo jedan nalog napravljen i to je ovaj 82416

Zamolio bih admina koji bude pregledavao ovo žalbu da temeljito i profesionalno pregleda ovu situaciju , jer mislim da je ovo bezazleno jer ja nemam vise od 1 naloga .

Nikada nisam ulazio na necije naloge niti zloupotrebljivo iste . Šokiran sam zbog ovog slucaja . Apelujem da mi se skine ova kazna jer mislim da nisam kriv.

Stvarno volim da provodim vrijeme na ovome projektu jer je zanimljiv i stekao sam mnogo poznanstava i drugara... Samo želim da opet budem dio ovoga projekta.

Te i ako je nekim slucajem napravljena greska , ja vam iskreno govorim da nikad nisam ulazio na bilo kakve druge naloge i da samo imam jedan jedini pravi nalog koji nikad nije bio podjeljen ni sa kim . Jer sam vrlo dobro upucen u pravila ovog projekta i znam da nikad ne bi preksio neko od osnovih pravila.

Prvobitno ime na kojem je napravljen social klub je : HANAN_M

Dokazi za social klub i Bann : Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable

Bann: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable

Profil od slika (ako slike ne moze te da otvorite) : Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable

PRIHVATAM NASTAVITI IGRATI NA ISTOM SOCIAL KLUBU

Hakim South

Server Administrator
Server Administrator
ako se nekim slucajem nakon provjere naloga nadje da imam 3 naloga PRIHVATAM MONEY WIPE i PRIHVATAM NASTAVITI IGRATI NA ISTOM SOCIAL KLUBU . Ja se izvinjavam i obecajem da u buduce nece biti vise ni jedan nalog napravljen...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom