Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38758
Players nickname
Tomo Black
Suspect ID
21685
Date of violation
Feb 2, 2026
Time of violation
17:50
Proofs
https://youtu.be/CmYjhmXmi90

Tomislav Tomislav

Player
Player
Mi trgujemo sokovima .. dolijeće auto broji 5sek koje traju čini mise cca 2 SEKUNDE.. da se nisam ni snašao šta se dešava .. NE IZDAJE naredbu zbog koje bi nas imao pravo pobiti nego KRAĐA VOZILA!!! KRAĐA VOZILA i ubije nas

Za 54165 ne znam ali ja sam ispred svoje kuće..

Maki petkov

Player
Player
dosta kazni koje su bili jos odavno i brojanje je bilo lepo cuo se i razlog moli se postovana administracija da ovo resi pravedno hvala unapred

Tomislav Tomislav

Player
Player
dosta kazni koje su bili jos odavno i brojanje je bilo lepo cuo se i razlog moli se postovana administracija da ovo resi pravedno hvala unapred
Tako je moli se administracija da ovo riješi pravedno .. to brojanje nije brojanje i nije izdan zahtjev .. makni se od auta .. idi vamo idi tamo idu u ... itd ..

Maki petkov

Player
Player
Tako je moli se administracija da ovo riješi pravedno .. to brojanje nije brojanje i nije izdan zahtjev .. makni se od auta .. idi vamo idi tamo idu u ... itd ..
zahtev je bio da se odmaknete u toku brojanja a kao sto se zna svako kad izbroji krene da puca hvala ali dzaba ti je to sto argumentiras kad sam sebe dublje u vodu saljes,lep pozdrav

Pinokio Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 21685
dobit će kaznu za G.P. 6.15 (Ne može se pucati, ubijati bez brojanja, IC razloga i uslova.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom