POV dostavljen administraciji 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mora da se brinem o tebi barem malonaravno da hocu ne brini se ti meni nista
Nisi sigma nemas aure kad saljes pov adminima u dm ali nema veze resice semora da se brinem o tebi barem malo![]()
Ah to si greška ja aura farmujem tako hahahaNisi sigma nemas aure kad saljes pov adminima u dm ali nema veze resice se
Totalno se slazem kolegacim nema pova odma se zna da tu ima neki korumpirani rad
brate jednostavno je. ako nema sta sakrivat zasto nebi pokazao pov?Totalno se slazem kolega
druže imam šta sakrivati, smiri doživjaj reko sam, ako žele da saznaju razlog nek postave žalbu.brate jednostavno je. ako nema sta sakrivat zasto nebi pokazao pov?
provjerite tog admina kojem je "poslao" pov
Logicno da imas sta sakrivat kad znas da bi najebo da ga postavis ovdje da svi videdruže imam šta sakrivati, smiri doživjaj reko sam, ako žele da saznaju razlog nek postave žalbu.
Sine da ti kažem nešto, to što kršite pravila i plačete kad vas okače nije moj problem, znači toliko ste razmaženi i toliko želite da sve bude po vašem epa sad.Logicno da imas sta sakrivat kad znas da bi najebo da ga postavis ovdje da svi vide
ne znam o cem pricas mene niko ne kaci ja ne krsim pravilaSine da ti kažem nešto, to što kršite pravila i plačete kad vas okače nije moj problem, znači toliko ste razmaženi i toliko želite da sve bude po vašem epa sad.
dobio si odgovor. moj pov nećeš videti kraj priče, pov je dostavljen tamo de treba da bude dostavljen, ako ti nisi okačen čemu komentarisanje ako nisi ni umešanne znam o cem pricas mene niko ne kaci ja ne krsim pravila
i dalje cekam taj pov..
Pov treba da bude dostavljen na forumu a ne u discord dm…dobio si odgovor. moj pov nećeš videti kraj priče, pov je dostavljen tamo de treba da bude dostavljen, ako ti nisi okačen čemu komentarisanje ako nisi ni umešan
hahahaha kakav si ti decko idiotPOV dostavljen administraciji![]()