Postovana administracijo zeleo bih jos jednom da vam se obratim i da molim za oprostaj i drugu sansu. Kao sto vec znate prekrsio sam pravilo gp 1.4 imajuci 3 naloga, svestan sam svoje greske i iskreno se kajem. Uradio sam to jer mi je drugar ukrao vec moj licni nalog i ja sam morao da se snadjem uzimajuci profil koji nije povezan sa mojim rockstarom kako bi igrao igricu koju volim i koja me ispunjava, i evo kako je proslo 5 meseci od kako sam na banu shvatio sam da sam ispao glup i da sam trebao drugacije da se ophodim prema vasem cenjenom projektu… Najiskrenije mi fali kao i cela ekipa sa kojom sam igrao i neizmerno se kajem moleci da se vratim. Smatram da sam za ovih 3 meseca opet ponavljam itekako ohladio glavu i sazreo uceci na svojoj gresci koju vise nikada necu ponoviti. Isao sam po drugim serverima i ni jedan nema ono sto vi imate.. molim vas da se sazalite i pogledate ostalu istoriju mog profila gde nemam ni jedan drugi prekrsaj.. Molim za jos jednu sansu po cenu toga da izgubim sve i krenem ispocetka jer stvarno 25 godina bana je previse
ako treba snimacu videje za grand ako treba sve cu da uradim nisam ni cheetova nista samo sam se zezao stvarao dobru atmosferu. Naravno ne spominjem neke ali toliko ih ima koji zele da se vratim imam svedoke da nisam pravio probleme.Ali opet nekako ja ne dobijem unban bilo kakav,Dok neki chiteri prolaze lagano ja sam banovan za neku gresku koja je bila mozda cak neophodna.Naravno verovatno ce te da kazete da ne mogu da dobijem unban ali mozete li bilo kako da nam udjete u susret.Mislim salu na stranu za 25 godina cu imati decu.Bilo sta cu da uradm znaci bilo sta.Obozavam grand i sve i tu jedino mogu da glumim miroslavku razmaziteljovic. A mislim da je dovoljno 5 meseci bana.Ako treba ljudi koji misle da nisam pravio probleme neka ostave nesto ispod cak na to ne zelim ni da pokusavam da ban evejdujem nego nekako da se dogovorimo.Nisam ni bio klinac koji smara na forumu gradski i to normalna osoba saljiva,komicar ako treba.Samo vas molim ako treba da mi smanjite jos mesec dana bana nece biti problem ako treba mozemo i da se cujemo ili da se dopisujemo na dis sta treba pomagacu projektu sve cu da radim.
Srdacan pozdrav:Miroslavka Razmazitlejovic
Srdacan pozdrav:Miroslavka Razmazitlejovic