Добар дан, поштована администрацио, свим срцем признајем да сам направио више налога него што је дозвољено, али сам млад и нисам знао да се ово може десити. Банован сам због претњи у стварном животу и без икаквог разочарања, морао сам да направим нови јер немам шта да радим без гранда, морам да следим ту процедуру. Потпуно се извињавам због овога. Желео бих да вас замолим да ми опростите јер ништа није било намерно, само сам желео да будем у гранду све време. Прихватам сваку одлуку коју предложите, само да се вратим тамо где сам сада, моја забрана од 30 дана је истекла, сада је 58 дана, немам ништа без овога. Желео бих да вас замолим да ми опростите и обећавам да ћу наставити да играм само из тог друштвеног клуба и да немам ништа што морам да мењам и кршим правила да бих ово избегао. Пре свега, хвала вам на разумевању, увек имам поштовање према вама Молим вас да ми вратите мој маин acc necu vise nikada radite ovo uzmite money wipe banujte sve twinkove sve prihavacam
И сви моји младићи, ако желите, дајте трајне забране, само мој главни поклон. И прихватам da izbacite money wipe
Znam da imate
Vise razumlevanju i da bi mi dale jos jednu sansu da nikad se ne povtori ovo nisam znao stvarno za ovo molim vas shvatite me Hvala Unaprjed aldine/abrahame nikad necu ovo povtoriti i da menjam moj social club nastvicu samo na ovaj
My social club : Davorcisjunior
И сви моји младићи, ако желите, дајте трајне забране, само мој главни поклон. И прихватам da izbacite money wipe
Znam da imate
Vise razumlevanju i da bi mi dale jos jednu sansu da nikad se ne povtori ovo nisam znao stvarno za ovo molim vas shvatite me Hvala Unaprjed aldine/abrahame nikad necu ovo povtoriti i da menjam moj social club nastvicu samo na ovaj
My social club : Davorcisjunior