Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5201
Players nickname
Predrag Matic
Administrators nickname
Deda Nikola
Date
Feb 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1252173/#post-4350319

Predrag Matic

Player
Player
Pozdrav postovana Administracijo, ovim putem se oglasavam jer smatram da je doticni Admir doneo pogresnu odluku.
Elem da predjem na stvar, decko koji me je kacio, lepo se vidi na povu da je skratio klip jer je sam prvo prekrsio par pravila, iliti pov NIJE sa pocetka situacije, jer sta je on vidovit pa je znao da cu da dodjem da ga pucam i snimio samo tu situaciju?

Zahtevam da dostavi pov od cele situacje gde je prvo njegov drug dosao blizu Stambenog 6 i igraca 42992 vezuje bez balaklave i pancira, na sta je i ubijen, posle izvesnog vremena dolazi doticni koji me kaci i uzima lice i stavlja u auto bez ikakvog razloga, jer nije mogo da zna ni gde smo ni sta smo sem da ne MGa.. (Sto se opet u pozadini cuje Dis gde ga ismeva taj isti drug) Situacija se nastavlja tako sto sam ja poso po njega i na radiu pozvao sve clanove iz familije i posli za njim, stigo ga na auto putu gde taj isti radi PG zato je i skracen pov, jer je ostavio samo ono sto njemu odgovara. Na sta doticni admin iste sekunde pregledava zalbu i donosi odluku da je prihvati na pov od 40 nepune sekunde, nije sumnjivo zar ne?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom