Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Nesto nesto
Administrators nickname
Denis Mic
Date
Feb 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1251408/

ajjajskxjdifjfjskandnx

Player
Player
Dobro vece, denis je odbio zalbu ovu Rejected - Cheats | 0000 na kojoj je pov req na koji je wonta poslao pov u kom su ocigledni skeletoni i OCIGLEDAN SILENT, wonta hita ono sti ne treba da hita tjt crosshair mu nije na igracu kad opuca ali idalje se racuna kao hit sto se desava isto i kad spreja ar-om, evo ja sam snimio pov usporeno i vi sad vidite da je silent ocigledan Watch unnamed | Streamable ako mislite da je ovo flick mozda nije, crosshair u ni jednom trenutku nije bio na igracu a on je jos dodatno flickao ka desno sto nam omogucava da vidimo koliko je zapravo los igrac bez cita. Molim da se igrac kazni i familija da se kazni jer vec danima i danima wonta,bob i ostali unistavaju fam evente tako sto cituju na mrtvo a familija da se pogotovo kazni jer ovo nije prvi put da imaju citere u famu + ovo nije prvi pov req u kome se moze videti cit od ovih igraca a kako mogu videti i ne zanima ih ako imaju citere u famu. Znam da je denis rekao da ce igrac biti proveren ali sta ima da se proverava kada je cit ocigledan i dok se on proveri moze ceo pc zamenit a ne izbrisat cit.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Igrac ce biti provjeren pa ce se utvrditi onda jel ima cheat ili ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom