Dobro vece, denis je odbio zalbu ovu Rejected - Cheats | 0000 na kojoj je pov req na koji je wonta poslao pov u kom su ocigledni skeletoni i OCIGLEDAN SILENT, wonta hita ono sti ne treba da hita tjt crosshair mu nije na igracu kad opuca ali idalje se racuna kao hit sto se desava isto i kad spreja ar-om, evo ja sam snimio pov usporeno i vi sad vidite da je silent ocigledan Watch unnamed | Streamable ako mislite da je ovo flick mozda nije, crosshair u ni jednom trenutku nije bio na igracu a on je jos dodatno flickao ka desno sto nam omogucava da vidimo koliko je zapravo los igrac bez cita. Molim da se igrac kazni i familija da se kazni jer vec danima i danima wonta,bob i ostali unistavaju fam evente tako sto cituju na mrtvo a familija da se pogotovo kazni jer ovo nije prvi put da imaju citere u famu + ovo nije prvi pov req u kome se moze videti cit od ovih igraca a kako mogu videti i ne zanima ih ako imaju citere u famu. Znam da je denis rekao da ce igrac biti proveren ali sta ima da se proverava kada je cit ocigledan i dok se on proveri moze ceo pc zamenit a ne izbrisat cit.