Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84007
Players nickname
Nikola
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Feb 5, 2026
Time
00
Proofs
https://youtu.be/GFEuk3EsGPU

Nikola Biznismen

Player
Player
Ovaj admin ne traba da bude admin likovi su izeditoali da se cuje kako sam to rekao jebem ti m a potpuno drugi glas je moj i imam i dokaz klip je izeditovan!!!!!!!!!!!!!!

milanburazer

Player
Player
Posalji onda svoj pov kada si me hapsio s obzirom da imas pov od 12 minuta kada si me kacio za CL. Tvoj je glas i mogu da posaljem duzi pov ako treba, to ako si nekome dao za svoj PC da sedne ili nesto sam si kriv. Poz

Nikola Biznismen

Player
Player
Posalji onda svoj pov kada si me hapsio s obzirom da imas pov od 12 minuta kada si me kacio za CL. Tvoj je glas i mogu da posaljem duzi pov ako treba, to ako si nekome dao za svoj PC da sedne ili nesto sam si kriv. Poz
editovao si pov ja pov nemam jer sam ga izbrisao pre 10 minuta ali to sto ste editovali vi idete na permu da zante za to

Nikola Biznismen

Player
Player
moj glas je 100 puta razliciti od tog na vasem pov

Nikola Biznismen

Player
Player
Ovaj admin ne traba da bude admin likovi su izeditoali da se cuje kako sam to rekao jebem ti m a potpuno drugi glas je moj i imam i dokaz klip je izeditovan!!!!!!!!!!!!!!
admini ako ne dobijem unban stvarno ne zanam nek dostavio duzi braem duzi jos 10 sec da vidite da nece da dostavi

Nikola Biznismen

Player
Player
evo pov gde me je dodao na discordu i rekoa da imao pov od 5min i trazim pov tja od 5 min sto je rekoa da ima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom