Zdravo. Pre par meseci sam podneo zalbu za vracanje accounta koji je bio hackovan, i dobio sam ban za 1.1.
Tada nisam znao ID svog accounta tako da admini nazalost nisu bili u mogucnosti da mi pomognu.
Danas sam ponovo pokusao da udjem na server u nadi da ce mi pokazati moj ID, napokon i jeste,
tako da bih hteo da zamolim administraciju da mi pomogne da vratim svoj account i dobijem UnBan
Ako nije problem da pogledate i Link od predhodne zalbe gde sam objasnio zbog cega sam dobio ban za GP 1.1.
Hvala u napred na vasem vremenu.
Rejected - GP 1.1 | Mujo Simba
Na samom pocetku RS1 servera, poceo sam igrati sa drugarom ali samo par sati i onda sam odustao I vratio se na EN1 server, par meseci unapred EN1 account mi je bio hackovan i bannovan sam zbog GR 1.1 ali nakon objasnjenja da nisam prekrsio ovo pravilo unbannovan sam. Svo to vreme nisam se vracao...
gta5grand.com
Danas sam ponovo pokusao da udjem na server u nadi da ce mi pokazati moj ID, napokon i jeste,
tako da bih hteo da zamolim administraciju da mi pomogne da vratim svoj account i dobijem UnBan
Ako nije problem da pogledate i Link od predhodne zalbe gde sam objasnio zbog cega sam dobio ban za GP 1.1.
Hvala u napred na vasem vremenu.