Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
58649
Date of violation
Feb 7, 2026
Time of violation
14:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Lcnc-e4OMV0

zli

Player
Player
Došao sam podnjeti prijavu da je policijsko vozilo nepropisno parkirano
i da ugrožava sigurnost ljudi koji idu u policiju kao odgovor dobio sam
ovo će te vidjeti u videu s obzirom da se radi o policijskom vozilu ispred policijske postaje koje je nepropisno parkirano tj točnije da se izrazim nije
parkiran na parkirno mjesto krši zakon u igri već 3 sata stoji na istom mjestu ja sam htio ukazati na problem koji predstavlja meni a vjerujem i drugima
jako bezobrezno ponašanje od ljudi koji se nalaze u policijskoj stanici i sakrivaju svoj identitet iza maski
Po zakonu i po pravilima grada koja nisam ja napisao oni su dužni pokazati legitimaciju nakon stupanja u kontakt s vama
Ja sam došao u stanicu i nisam bio primljen nego ljudi koji su nakon mene došli bili su primljeni a ja ne iz nepoznatog razloga
tek nakon što sam 3. put zvao nekoga da dođe pojavila se osoba a ljudi koji su obučeni u uniforme od LSPD-a samo su to promatrali
odgovor je u videu sve se vidi i čuje
Hvala,

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.

Igrac nije prekrsio nikakvo pravilo, igrac ima korumpiranu biografiju i u perkovima sme da odbije da da legitimaciju civilima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom