Poštovana administracijo, spomenuti igrać pod ID-em: 80418 masovno i stalno krši pravila, svakodnevno nekoga "okaći" te isto uradi self report u tome, ujedno više igraća su ga prijavljivali, dobijao je kazne za pominjanje roditelja, bogova, i ostalih uvreda.
Vjerujem da takav igrać koji jedva čeka da se vrati sa "bahama" i opet krši pravila ne bi trebao biti na ovom projektu, na sljedećim linkovima će te vidjeti sve:
Igrač pretežno Ima kazne g.p 3.1 i G.P 3.2, tj da vrijeđa sve, te je jednom bio pijavljivan za vređanje projekta.
Ima još par prihvaćenih žalbi (kazni) ali već mislim da sam dosta izlistao.
Lijep pozdrav
Vjerujem da takav igrać koji jedva čeka da se vrati sa "bahama" i opet krši pravila ne bi trebao biti na ovom projektu, na sljedećim linkovima će te vidjeti sve:
Approved - NLR I 74746
na snimku se vidi kako ubijam igraca i on iskrvari skroz umre, ne prolazi 10 minuta on se vraca udara me kolima krece da me puca dok sam na podu i ubija me. naravno uhapsen sam posle toga
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15. Fail Rp I 66198
U pošti me traži pasoš Ispred pošte vadi oružje puca na mene.
gta5grand.com
Approved - Fail RP I 77200
Bez ikakvog razloga tejza me i produžuje zatvorsku kaznu zato jer može.
gta5grand.com
Approved - VDM PG G.P. 6.15. Fail Rp I 60234 41759 47852 60808
Ako se ne varam mislim da čak rade u nekim vladinim službama zabijaju se autom u mene pucaju bez razloga i brojanja voze se autom po brdima i lažu da su nešto brojali da su ovo ono eo Sve se vidi u videu hvala.
gta5grand.com
Approved - PG I 72883
Dok sam se vozio da pokušam doći do doušnika na bilo koji način kako je i napisano jedan policajac je odlučio da me zaustavi na način da postavi barikade i zaustavi moj auto iz zraka jer se njemu to može ovo još nisam doživio eo prvi put ali ne čudi me s obzirom koliko su sposobni. Sve se vidi...
gta5grand.com
Approved - FAIL RP G.P. 6.15. PG I 67177 5080
Lik u uniformi vojnoj prilazi s leđa na sjevernoj kapiji i broji 5 sekundi ali neznam zašto.Nakon toga me ubija diže ja mu govorim da čekam višu silu zbog buga njega to ne interesira jer on je to što je i može što hoće. Nakon njega dolazi još zanimljiviji lik koji govori da više sile nema i da...
gta5grand.com
Approved - Fail RP PG I 64926 38307 45249 70540
1.Blokiraju oba dva ulaza u NG autima i spikovima 2.Ne poštoju oravila igre ne pokazuju legitimaciju kad ih tražiš jer su bogovi 3.2 znači 2 ne 1 admin stoje na južnoj kapiji i neznam šta rade ali mene se privodi i odvozi u zatvor Ovo je iznad svake granice normale ako oni koji provode zakon...
gta5grand.com
Approved - Fear RP Fail RP I 40247
Susreo sam se sa zanimljivim likom smatra za sebe da je visoko intaligentna osoba kojoj se nemože pobjeći. Neznam kako bih ja sebe nazvao onda kad sam uspio 3 puta pobjeći. Ova spodoba koristi dron iz kojeg se stvara sa neba jer nezna trčati teško je koristiti tastaturu neznam zašto Baca me sa...
gta5grand.com
Approved - GP 3.2 | ID 80418
SVE U POV I zelim da se ovaj igrac kazni , jer dolazi i radi CB na ostale State organizacije . Ovo mu nije prvi put !
gta5grand.com
Approved - GP 3.2 I 80418
Psovanje stvoritelja zemlje je u najmanju ruku odvratno molim Admine da rijese ovo
gta5grand.com
Approved - Fail RP I 40146
Nakon sto su me nepravedno zatvorili pozvao sam advokata rekli su da cekamo da dode drzavni ja sam rekao uredu. Nakon nekog vremena pojavljuje se osoba koja se predstavlja kao advokat po imenu Luka Kovaccc. Luka Kovaccc govori meni da stanem u kut i sutim da ce on sad sve rijesiti ja sam njega...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1, MK I OOOO
Sve je u POV-u. Vise igraca krsi pravilo P.Z.Z 1.1 ili G.P 6.15, i njih dvoje krsi pravilo MK.
gta5grand.com
Igrač pretežno Ima kazne g.p 3.1 i G.P 3.2, tj da vrijeđa sve, te je jednom bio pijavljivan za vređanje projekta.
Ima još par prihvaćenih žalbi (kazni) ali već mislim da sam dosta izlistao.
Lijep pozdrav
Last edited: