good luck
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gl ++++++Bilgi
1. Gerçek hayattaki adınız: Oscar
2. Yaşınız: 18
3. Saat dilimi: Birleşik Krallık (Sunucu saati)
4. Günlük ortalama çevrimiçi olma süresi: Hafta içi 5-6 saat, hafta sonları yaklaşık 10 saat.
5. Discord adresiniz: oscar8900_
6. Takma Adınız: Oscar Wick
7. Kimlik Numaranız: 386058
Ek Bilgiler
1. Federal Soruşturma Bürosu (FIB) Başkanı
2. Neden bu kuruluşun lideri olmak istiyorsunuz?
a) Son derece başarılı bir LSPD dönemini yeni tamamladım; bu dönemde faaliyetler önceki dönemlere kıyasla inanılmaz derecede arttı. Liderlik deneyiminden o kadar keyif aldım ki, başka bir liderlik pozisyonuna başvurmak istiyorum. Görev sürem boyunca, etrafımda güvenilir ve verimli bir ekip oluşturmayı başardım ve eğer bu pozisyonu alırsam, bu ekip FIB'de de bana katılacak ve faaliyetlerimi daha da artıracak.
b) FIB, her zaman devletin seçkin bir kuruluşu olarak görülmüştür ve bu, dava dosyaları ve baskınların organizasyonu da dahil olmak üzere çeşitli görevleri kapsamaktadır. Daha önce Yüksek Mahkeme Hakimi olarak görev yaptığım için bu dava dosyalarıyla her gün iç içeydim. Bu nedenle, adalet sistemi ve FIB'in sorumlulukları konusunda sağlam bir anlayışa sahibim. FIB'in sorumluluklarının yerine getirilmesini ve görev süresinin sorunsuz geçmesini sağlamayı kendime görev edinmek istiyorum.
c) Devletin çok uzun zamandır çetelerin egemenliğinde olduğunu gördüm, aktif bir FIB (İstihbarat Bürosu) birimi ve sık baskınlarla buna son vermeyi umuyorum. Bunu ekibim ve devlet teşkilatlarındaki herkesle birlikte başarabileceğim. Ayrıca, temel hedeflerimden biri de teşkilatın sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlamaktır. Bu, deneyimli İçişleri Bakanlığı ekibimin yardımıyla usulsüzlükleri ve iç çatışmaları ortadan kaldırmayı da içerir, ancak bununla sınırlı değildir.
3. Organizasyondaki Rol Yapma seviyesini iyileştirmek için önerileriniz.
a) Diğer devlet kurumlarıyla daha fazla iletişim kurun; devlet, birlikte çalıştığında güçlüdür. Benim liderliğimle, tüm devlet kurumları arasında çatışmayı azaltacak bir engel oluşturmayı umuyoruz; bu da bireysel görevlerimizi yerine getirirken aynı zamanda ekip olarak iletişim kurmamıza ve çalışmamıza olanak tanıyacaktır.
b) Life Invader - LSPD'deki görev sürem boyunca Life Invader ile sık sık iş birliği yaptım. Bu, sadece kolluk kuvvetlerinin kamuoyuna görünürlüğünü artırmakla kalmadı, aynı zamanda şehir genelinde vatandaşların güvenini de artırdı. Bu, polis memurları eşliğinde terfi törenlerinin ve lider röportajlarının haberleştirilmesini de içeriyordu.
c) Eyalet Mevzuatı - Rol yapma söz konusu olduğunda eyalet düzeyinde en önemli şeylerden biri yasalara uymaktır. HRT ekibimin, memurlara tek başlarına görev yapmaları için yeşil ışık yakılmadan önce, eğitim konusunda tam güvene sahip olmalarını sağlayacağım. Bu şekilde, rol yapma çeşitli branşlarda artırılır, prosedürler gerçekçi olur ve yolsuzluk en aza indirilir.
FIB'in Bölümleri:
İnsan Kaynakları ve Eğitim (İK&E)
Özel operasyonlar
SAU
Gizli Görevde
İçişleri (IA)
Sıralama Sistemi:
1. Askıya alındı
2. Genç Ajan
3. Saha Temsilcisi 1
4. Saha Temsilcisi 2
5. Saha Temsilcisi 3
6. Özel Ajan 1
7. Özel Ajan 2
8. Özel Ajan 3
9. Kıdemli Özel Ajan 1
10. Kıdemli Özel Ajan 2
11. Kıdemli Özel Ajan 3
12. Seçkin Ajan 1
13. Seçkin Ajan 2
14. Seçkin Ajan 3
15. Seçkin Kıdemli Özel Ajan 1
16. Seçkin Kıdemli Özel Ajan 2
17. Seçkin Kıdemli Özel Ajan 3
18. Kara Operasyonlar Ajanı 1
19. Kara Operasyonlar Ajanı 2
20. Kara Operasyonlar Ajanı 3
21. Gizli Ajan
22. İcra Temsilcisi
23. Gözetmen
24.00 Ajan
25. Bölüm Başkan Yardımcısı
26. Bölüm Başkanı
27. Genelkurmay Başkanı
28. Müdür Yardımcısı
29. Müdür Yardımcısı
30. Yönetmen
Approved Approved for interviews Contact me (devaster2112) to schedule the interview. |