Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mikaly Haze

UbišeMiMclarena
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Daris
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: daris02386
6. Vaše ingame ime: Mikaly Haze
7. Vaš ID: 59674

Dodatne informacije:

1. Lider za: Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Želim da preuzmem ulogu lidera Los Santos Vagos jer imam jasnu viziju kako organizaciju učiniti stabilnom. Fokus mi je na kontinuitetu i pravilima koja će omogućiti da se članovi razvijaju kroz kvalitetan roleplay, a ne kroz neorganizovano delovanje.

2.2
Kao lider, radio bih na podizanju RP standarda kroz realistične priče, interne konflikte, odnose sa drugim bandama i državnim organizacijama. Cilj mi je da Los Santos Vagos ne bude samo kriminalna organizacija, već prepoznatljiv RP faktor na serveru sa sopstvenim identitetom, stilom i uticajem.

2.3
Imam iskustva u radu sa drugim igračima, organizovanju aktivnosti i rešavanju konflikata unutar zajednice. Smatram da lider mora biti primer drugima, smiren, objektivan i aktivan. Spreman sam da slušam članove, motivišem ih i donosim odluke koje su u interesu cele organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Svaki član treba da razume svoju ulogu, granice ovlašćenja i način ponašanja u različitim RP situacijama.

3.2
Uvođenjem jasno definisane priče i internih pravila postiže se red, disciplina i realističnije ponašanje članova u svim RP situacijama.

3.3
Fokusiranjem na dugoročne konflikte, saveze i interne događaje sa drugim organizacijama podiže se kvalitet roleplaya i stvara se jači identitet organizacije.

RANKOVI:

• Suspend
  • Loyal
  • OG
  • Big Homie
  • Graffiti writer
  • Block Captain
  • Veterano
  • Enforcer
  • Turfer
  • Foot Soldier
  • Youngster