Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66198
Players nickname
kenan biske
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 8, 2026
Time of violation
18:00
Proofs
https://imgur.com/a/ZtgCbhs

Kenan bisanvoic

Player
Player
Poštovana administracijo,

obraćam vam se povodom bana koji sam dobio, a za koji smatram da nije opravdan jer lično nisam prekršio pravila.

Tokom cijelog dana nisam bio online – bio sam napolju i na utakmici Bayern-a. U isto vrijeme, moji drugovi su bili na Discordu, a jedan od njih je bez mog dopuštenja ušao na moj nalog i igrao na njemu. Kasnije su mi poslali sliku na Instagramu kako koriste moj account i ismijavali me, govoreći da ću dobiti permanent ban.

Čim sam to vidio, odmah sam im pisao da prestanu, jer sam znao da ću ja snositi posljedice iako nisam ništa uradio. Imam i dokaz (sliku poruke) gdje se vidi da sam im rekao da prestanu, kao i poruku gdje mi je čak napisano šta rade na mom nalogu.

Također bih napomenuo da mi je admin Lebron prije nekoliko dana skinuo ban zbog iste situacije, jer se i tada radilo o neovlaštenom pristupu mom nalogu.

Molim vas da uzmete u obzir ove činjenice i da preispitate ovu odluku. Zaista ne želim ban jer nisam imao nikakve veze s tim što je urađeno na mom nalogu.

Hvala vam unaprijed na vremenu i razumijevanju.

S poštovanjem,

Kenan Biske

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 66198 ce dobiti kaznu za GP 1.1.

Sami ste odgovorni za sigurnost svog accounta i cinjenicu da niste promenili sifru nakon unbana.
Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom