Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal gp 1.1 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2900
Players nickname
Andrija Lepadasy
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 8, 2026
Time
14:45
Proofs
https://imgur.com/a/IyhvYu3, https://imgur.com/a/j5kb5Iv

Cuklaa

Player
Player
Poštovana administracijo,

Ovo mi je verovatno najteža poruka koju sam morao da napišem.

Na GrandRP serveru sam od prvog dana njegovog otvaranja. Bio sam tu kada je sve počinjalo, gledao kako server raste, kako dolaze novi igrači, kako zajednica postaje sve veća i jača. GrandRP za mene nikada nije bio samo server, bio je mesto gde sam provodio sate i sate svog života, mesto gde sam upoznao ljude sa kojima i danas pričam, mesto gde sam bežao od realnih problema i gde sam se osećao kao deo nečega. Zato mi ovaj ban pada mnogo teže nego što mogu da opišem. Obraćam vam se povodom bana zbog kršenja pravila GP 1.1.

Ne tražim izgovore. Ne pokušavam da prebacim krivicu. Nalog je moja odgovornost i prihvatam da sam napravio veliku grešku.

Pre više od godinu dana, dok je moj IRL drugar Aleksa Radoman (ID: 68177) bio kod mene, video je šifru mog naloga. Kasnije, kada je bio kod kuće, ušao je na moj nalog sa svog računara. Razlog je bio potpuno neozbiljan i detinjast. Rekao mi je da mu je bilo dosadno i da je samo želeo da vidi nalog. Nije imao nameru da uradi bilo šta loše niti da stekne prednost u igri. Ali najveća greška je bila moja što nisam zaštitio nalog kako treba i što tada nisam razumeo koliko je ovo ozbiljno kršenje pravila.

Kada sam dobio ban i shvatio razlog, iskreno sam bio razočaran u sebe. Osećaj je bio kao da sam izgubio mesto gde sam proveo ogroman deo svog vremena.
Od tog događaja pa do danas, niko osim mene nema pristup mom nalogu. Šifra je promenjena, nalog je dodatno obezbeđen i nikada se ništa slično nije ponovilo. Takođe, imam isključivi pristup svom Social Club nalogu preko kog igram GrandRP, i taj nalog koristim isključivo ja.

Tokom godina sam pokušavao da budem dobar deo zajednice. Podržavao sam server i finansijski kroz uplate, jer sam želeo da doprinesem serveru koji mi je dao toliko dobrih trenutaka. Ne govorim to kao razlog da budem izuzet od pravila, već da pokažem koliko mi je server bio važan i koliko sam bio vezan za ovu zajednicu.

Znam da sam pogrešio. I iskreno, kajem se zbog toga. Naučio sam lekciju koju neću nikada zaboraviti.

Ovu poruku pišem potpuno iskreno, bez pokušaja da izbegnem odgovornost. Samo želim da znate da nije postojala loša namera, nije bilo pokušaja iskorišćavanja sistema samo jedna velika greška iz nepažnje.

Ako postoji makar najmanja šansa, molim vas da razmotrite da mi date drugu priliku. Spreman sam da prihvatim bilo kakve dodatne uslove, provere ili ograničenja.

Za mene bi povratak na server značio mnogo više nego što mogu da napišem u jednoj poruci.

Hvala vam na vremenu, na trudu koji ulažete u server i na svemu što radite za zajednicu.

Srdačan pozdrav.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , ovo je drugi put da je pravilo prekrseno , kazna ovaj put ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom