1. Vaše ime IRL Novak
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona gmt +2
4. Prosjek online po danu radnim danom 3h a vikendom 6h
5. Vaš Discord nolexgames.
6. Vaše ingame ime Novak Angell
7. Vaš ID 41811
Dodatne informacije
Lider za... Los Santos Vagos
1. Iskustvo u vođenju Crime akcija
Vodio sam dosta akcija, turfovao sam u crimeu tako da znam proces. Uvek sam bio High Commanda, a rank se ne bi davao svakome.
2. Izgradnja aktivne, organizovane i stabilne ekipe (1–2 mandata)
Cilj mi nije kratkoročni uspeh, već stabilna organizacija koja će zadržati aktivnost najmanje jedan mandat, sa jasnim planom za drugi. Fokus će biti na okupljanju kvalitetnih i aktivnih članova, jasnoj podeli zaduženja i konstantnom prisustvu u getu, a ne samo povremenom igranju radi turfa.
3. Maksimalno korištenje lokacije i identiteta Vagos organizacije
HQ Los Santos Vagosa nalazi se na povoljnoj lokaciji, izdvojenoj od ostalih organizacija, što pruža idealne uslove za planiranje akcija, evente i razvoj priče unutar geta. Ovu prednost želim iskoristiti za jačanje identiteta Vagosa i njihovu prepoznatljivost na serveru.
1. Oživljavanje Crime RP-a, ne samo TURF fokus
Organizacija se neće svoditi isključivo na turfove. Fokus će biti na uličnim aktivnostima, dogovorima, konfliktima i eventima kako bi geto bio živ i konstantno aktivan.
2. Nulta tolerancija na toksičnost i OOC probleme
Toksičnost, trollanje i namerno narušavanje rpa neće biti tolerisano. Svaki takav slučaj biće sankcionisan od strane mene ili colidera kako bi se održala zdrava atmosfera i kvalitetna igra.
3. Stroga selekcija i kontrolisan ulazak novih članova
Ulazak u organizaciju neće biti lak. Kandidati će prolaziti provere kroz RP interakcije i razgovore, a ispitivači će biti pažljivo odabrani ljudi iz HC-a. Cilj je sprečiti trollanje, nepotrebne warnove i pad RP kvaliteta.
4. Redovni sastanci i otvorena komunikacija
Jednom nedeljno održavali bi se sastanci organizacije gdje bi se rešavali problemi, davali predlozi i planirali naredni potezi. Svaki član imao bi pravo da iznese mišljenje i doprinese razvoju organizacije.
5. Sistem bonusa i motivacije
Uveo bih jasan i pravedan sistem bonusa za aktivnost, prisustvo na eventima i doprinos organizaciji. Sistem bi vodili colideri, s ciljem da se nagradi trud i poveća motivacija članova.
1.Suspendovan
2.Potrčko
3.Novi Član
4.Narkoman
5.Mafijaš
6.Ulica
7.Grafiti team
8.Grafiti team lider
9.Turfer
10. O.G
11.Enforcer
12.Zamenik lidera
13.Don Boss
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona gmt +2
4. Prosjek online po danu radnim danom 3h a vikendom 6h
5. Vaš Discord nolexgames.
6. Vaše ingame ime Novak Angell
7. Vaš ID 41811
Dodatne informacije
Lider za... Los Santos Vagos
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
1. Iskustvo u vođenju Crime akcija
Vodio sam dosta akcija, turfovao sam u crimeu tako da znam proces. Uvek sam bio High Commanda, a rank se ne bi davao svakome.
2. Izgradnja aktivne, organizovane i stabilne ekipe (1–2 mandata)
Cilj mi nije kratkoročni uspeh, već stabilna organizacija koja će zadržati aktivnost najmanje jedan mandat, sa jasnim planom za drugi. Fokus će biti na okupljanju kvalitetnih i aktivnih članova, jasnoj podeli zaduženja i konstantnom prisustvu u getu, a ne samo povremenom igranju radi turfa.
3. Maksimalno korištenje lokacije i identiteta Vagos organizacije
HQ Los Santos Vagosa nalazi se na povoljnoj lokaciji, izdvojenoj od ostalih organizacija, što pruža idealne uslove za planiranje akcija, evente i razvoj priče unutar geta. Ovu prednost želim iskoristiti za jačanje identiteta Vagosa i njihovu prepoznatljivost na serveru.
Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Oživljavanje Crime RP-a, ne samo TURF fokus
Organizacija se neće svoditi isključivo na turfove. Fokus će biti na uličnim aktivnostima, dogovorima, konfliktima i eventima kako bi geto bio živ i konstantno aktivan.
2. Nulta tolerancija na toksičnost i OOC probleme
Toksičnost, trollanje i namerno narušavanje rpa neće biti tolerisano. Svaki takav slučaj biće sankcionisan od strane mene ili colidera kako bi se održala zdrava atmosfera i kvalitetna igra.
3. Stroga selekcija i kontrolisan ulazak novih članova
Ulazak u organizaciju neće biti lak. Kandidati će prolaziti provere kroz RP interakcije i razgovore, a ispitivači će biti pažljivo odabrani ljudi iz HC-a. Cilj je sprečiti trollanje, nepotrebne warnove i pad RP kvaliteta.
4. Redovni sastanci i otvorena komunikacija
Jednom nedeljno održavali bi se sastanci organizacije gdje bi se rešavali problemi, davali predlozi i planirali naredni potezi. Svaki član imao bi pravo da iznese mišljenje i doprinese razvoju organizacije.
5. Sistem bonusa i motivacije
Uveo bih jasan i pravedan sistem bonusa za aktivnost, prisustvo na eventima i doprinos organizaciji. Sistem bi vodili colideri, s ciljem da se nagradi trud i poveća motivacija članova.
1.Suspendovan
2.Potrčko
3.Novi Član
4.Narkoman
5.Mafijaš
6.Ulica
7.Grafiti team
8.Grafiti team lider
9.Turfer
10. O.G
11.Enforcer
12.Zamenik lidera