Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Los Santos Vagos |Dragutin Berlusconii

Status
Not open for further replies.

Dragutin Berlusconi

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Bojan
2. Vaše godine - 20
3. Vremenska zona - Gmt+1
4. Prosjek online po danu - 5 do 10h
5. Vaš Discord - imposter2274
6. Vaše ingame ime - Dragutin Berlusconii
7. Vaš ID - 50291
Dodatne informacije
1. Lider za: Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Zelim unaprediti ovu organizaciju i dovesti je na novi nivo koju jos niste videli,drzim vec kriminalnu bandu Berlusconi koja se vec godinama istice po svojom dominacijom tako da zelim svo moje znanje preneti u organizaciju i dovesti je do apsolutne dominacije

2. Vec sam upoznat sa radom lidera i znam kako jedan ozbiljna organizacija treba da izgleda,i ubedjen sam da sa mojim radom i trudom mojih ljudi da ostvarujemo aposolutno dominaciju..

3.Smatram da za lidera organizajie treba biti neko ko je dugo ovde i ko zna kako sve treba izgledati pod mojim vodjstovom dobili bi profesionalnu organizaciju hc na raspolaganju 24/7 akcije,atkivnost,bonusi,nagrade,promocije to bi sve mogli da dozive i uzive se u svoju bandu Vagosa

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

najbolji i najprakticniji nacin ocuvanje rp u ogranizaciji je da minimum clanovi moraju imati 3+ ic godina zbog iskustva na srw i da bi bolje razumili pravila koje organizacija ima.
minimalno 13+ OOC Godine - veoma je vazno da su oni zreli i da su sposobni da ne krse pravila i da postuju naredjenja kako bi rp bio sto bolji
Organizovan trening i ucenje novih clanova koji nisu tolko uvedeni u rp pravila kako bi sto bolje uzivali u samoj organizaciji
samim time ja licno bi se trudio sa mojim dosadasnjim iskustvom da u ovojo organizaciji priredim sto bolji RolePlay i da se svi mogu zabaviti...

Ljudi koji ce biti HC ce biti ljudi koje poznajem i koje znam da su odlucni i znaju kako reagovati takodje bice otvorena mesta za nove clanove koji su spremni da daju sve od sebe za dobrobit ove organizacije..

Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Trigger
4. regrut
5. Graffit team
6.Graffiti Team Leader
7.soldier
8.Dealer
9.Turfer
10.0G
11.Consigliere
12. Underboss
13.Boss

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u sredu 11.02.2026. sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom