Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

kabi41

Player
Player
1. Vase ime IRL: Kabi
2.Vase godine: 17
3.Vremenska zona: CET
4.Prosjek online po danu: 4+ Sata
5.Vas Discord: aezakmi__1
6.Vase ime ingame: Milos Markovic
7.Vas ID: 78365
---------------------------------------------------
Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Cenim disciplinu i dobru organizaciju. Smatram da sistem najbolje funkcioniše kada svako zna svoju ulogu, kada se pravila poštuju i kada postoji jak timski rad. SAHP vidim kao organizaciju koja to predstavlja, i verujem da bih kao lider mogao da doprinesem njenom daljem unapređenju.

2.2
Na serveru sam već neko vreme i dobro sam upoznat sa načinom na koji stvari funkcionišu, kao i sa pravilima i odgovornostima koje jedna liderska pozicija nosi. Oko sebe imam ljude koji imaju iskustva u državnim organizacijama i koji bi bili velika podrška u vođenju. SAHP mi je oduvek bila zanimljiva organizacija, poznata po konkretnim i kvalitetnim RP akcijama, i smatram da se od SAHP može napraviti još bolja i zanimljivija organizacija.

2.3
Cilj mi je da napravim nešto što će stvarno funkcionisati. Ne prijavljujem se zbog ranga, već zato što imam ideje i volju da se uvede red i disciplina kako treba. Treninzi, regrutacije i saradnja sa drugim organizacijama su po meni osnov da SAHP bude aktivan i zanimljiv za sve.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1

za ulazak u SAHP potrebno je:

1. Svaki kandidat mora imati minimum 14 godina OOC i 7 godina IC.
  1. Svaki kandidat mora imati čist dosije, kao i da nema tetovaže na licu i šakama.
  1. Kandidat mora biti upoznat sa pravilima grada.
4. Kandidat mora posedovati važeće medicinsko osiguranje, dozvolu, kao i vojnu legitimaciju.

3.2

Svaki pripadnik mora poznavati komunikacione kodove i obavezno ih koristiti u svakoj situaciji i pri svakoj vrsti komunikacije.

10-1 svi policajci stanu na liniju.
10-2 odijeno, neprihvatljivo.
10-3 prestani sa komunikacijom na radio.
10-4 potvrđeno, prihvatljivo.
10-5 ponovi poslednji prenos.
10-6 zanemari poslednji prenos.
10-7 pauza.
10-8 vraćanje sa pauze.
10-10 pucnjava se odvija!
10-20 trenutna lokacija?
10-21 trenutno stanje situacije?
10-99 situacija je završena.

10-80 potera za licem u toku!
10-85 opis lica ili vozila !

Status 1 dolazak na smenu
Status 2 odlazak sa smene

Kod A pad igre
Kod B F8+U

3.3
Akcije i patroliranje

3.4
Ići ćemo na svaku akciju i pružati gradu maksimalnu pomoć u borbi protiv kriminala. Građani će se osećati bezbedno, jer će na svaki poziv uvek neko izaći u najkraćem mogućem roku. Bićemo aktivni u patroliranju i nećemo dozvoliti kršenje saobraćajnih propisa.

3.5
Sarađivati sa drugim organizacijama u gradu tokom zajedničkih akcija, kao što su racije, potere ili bezbednosni nadzor.

3.6
Vrhovna Komanda Vrhovna komanda je odgovorna za vođenje i koordinaciju svih aktivnosti organizacije.

3.7
Imacu vrhovnu High Command, koja će uvek održavati red u organizaciji i pružati podršku članovima. Njena uloga uključuje vođenje regrutacija, organizovanje i koordinaciju akcija, kao i pomoć u svim operativnim aktivnostima. Članovi High Commanda će služiti oba mandata uz poštovanje međusobnih pravila i bez konflikata, održavajući disciplinu i profesionalizam unutar organizacije

3.8
Činovi

---High Command----
30. State Sheriff
29. Zamenik State Sheriffa
28. Asistent State Sheriffa
27. Suprevizor
26. Komandir Stanice
------------------------- ------High Staff--------
25. Chief of Staff
24. Zamenik. Chief of Staff
23. Instruktor