Informacije
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu 5-8 sati
5. Vaš Discord: dobronx300
6. Vaše ingame ime: Stefara Vajt
7. Vaš ID: 22194
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Kroz dugotrajno igranje na serveru stekao sam veliko iskustvo, prosao sam mnogo drzavnih organizacija u kojima sam se snalazio na najbolje moguce nacine. Sada zelim da pokusam da uradim korak vise, i da postanem lider jedne organizacije. Imam autoritet, ali i postovanje prema svim kolegama koje budu radile sa mnom.
2.2
Smatram da dobar lider mora imati visok autoritet i postovanje. Pod mojim vodjstvom SAHP bi bio organizacija visokog nivoa, i bila bi medju vodecim organizacijama na serveru. Trudili bi se da imamo sto bolji medju odnos sa kolegama iz drugih organizacija, i uvijek bi im pomagali onoliko koliko mozemo.
2.3
Disciplina i rad bi bile dvije najvaznije stavke u SAHP-u pod mojim vodjstvom. Nisam tip koji bi velike cinove i komande davao nasumicno, vec bi birao moj krug ljudi kojima 100% vjerujem, i za koje znam da ne bi napravile neku stvar koja nije dobra po nasu organizaciju, gradjane, i sam grad i drzavu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
za ulazak u SAHP potrebno je:
1. Svaki kandidat mora imati minimum 13 godina OOC, 6 godina IC.
2.Svaki kandidat mora imat cist dosije,i da nema tetovaze na licu i sakama.
3.Da je upoznat sa pravilama grada.
3.2
Mislim da bi svaki manji cin i svaki pocetnik u SAHP-u trebao da se ugleda na vise cinove, na ljude koji su tu nekoliko desetina godina, i na one koji rade sve da im pomognu da im SAHP kao organizacija bude sto laksa za rad.
3.3
Zatim bi svake nedelje organizovao bonuse za one koji budu najaktivniji npr. najvise hapsenja, najaktivniji u patroli, na akcijama itd. time bi motivisao ljude da marljivo rade i doprinesu i sebi i organizaciji.
Rankovi u mom mandatu:
High Comand
30. Drzavni Sheriff
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
28. Assistent Drzavnog Sheriffa
27. Sef Osoblja
26. Komandant Stanice
25. Zam. Komandanta Stanice
------------------------------------------------------------------------------------
HIGH STAFF
------------------------------------------------------------------------------------
24. Komandant S.A.J
23. Glavni Inspektor
22. Zam. Komandant S.A.J
21. Zam. Komandant Inspektor
20. Interventa
19. Instruktor Obuke
18. Vodja Patrole
STRUKTURA
17. Stariji Inspektor
16. Inspektor
15. Mladji Inspektor
14. S.A.J Operativac
13. S.A.J Vazdusni Team
12. S.A.J Snajper Team
11. S.A.J Obuka
10. Policajac
9. Saobracajni policajac
8. Stariji sheriff
7. Sheriff III
6. Sheriff II
5. Sheriff I
4. Sheriff na obuci
3. Vucna sluzba
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
Kodovi u mom mandatu:
- 10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
- 10-2: Negativno
-10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
- 10-4: Potvrdjeno/potvrdno
- 10-5: Ponovite poslednji prenos
- 10-6: Zanemarite poslednji prenos
- 10-7: Odjava s dužnosti
- 10-8: Prijava na dužnost
- 10-10: Pucnjava
- 10-12: Situacija sa taocima
- 10-14: Specijalna uniforma
- 10-20: Lokacija
- 10-21: Stanje na lokaciji
- 10-33: Potrebna podrska na lokaciji
- 10-99: Situacija resena
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Puno se zahvaljujem ljudima koji ovo procitaju i podrze. Srecno svima koji su se prijavili!
Stefara Vajt
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu 5-8 sati
5. Vaš Discord: dobronx300
6. Vaše ingame ime: Stefara Vajt
7. Vaš ID: 22194
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Kroz dugotrajno igranje na serveru stekao sam veliko iskustvo, prosao sam mnogo drzavnih organizacija u kojima sam se snalazio na najbolje moguce nacine. Sada zelim da pokusam da uradim korak vise, i da postanem lider jedne organizacije. Imam autoritet, ali i postovanje prema svim kolegama koje budu radile sa mnom.
2.2
Smatram da dobar lider mora imati visok autoritet i postovanje. Pod mojim vodjstvom SAHP bi bio organizacija visokog nivoa, i bila bi medju vodecim organizacijama na serveru. Trudili bi se da imamo sto bolji medju odnos sa kolegama iz drugih organizacija, i uvijek bi im pomagali onoliko koliko mozemo.
2.3
Disciplina i rad bi bile dvije najvaznije stavke u SAHP-u pod mojim vodjstvom. Nisam tip koji bi velike cinove i komande davao nasumicno, vec bi birao moj krug ljudi kojima 100% vjerujem, i za koje znam da ne bi napravile neku stvar koja nije dobra po nasu organizaciju, gradjane, i sam grad i drzavu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
za ulazak u SAHP potrebno je:
1. Svaki kandidat mora imati minimum 13 godina OOC, 6 godina IC.
2.Svaki kandidat mora imat cist dosije,i da nema tetovaze na licu i sakama.
3.Da je upoznat sa pravilama grada.
3.2
Mislim da bi svaki manji cin i svaki pocetnik u SAHP-u trebao da se ugleda na vise cinove, na ljude koji su tu nekoliko desetina godina, i na one koji rade sve da im pomognu da im SAHP kao organizacija bude sto laksa za rad.
3.3
Zatim bi svake nedelje organizovao bonuse za one koji budu najaktivniji npr. najvise hapsenja, najaktivniji u patroli, na akcijama itd. time bi motivisao ljude da marljivo rade i doprinesu i sebi i organizaciji.
Rankovi u mom mandatu:
High Comand
30. Drzavni Sheriff
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
28. Assistent Drzavnog Sheriffa
27. Sef Osoblja
26. Komandant Stanice
25. Zam. Komandanta Stanice
HIGH STAFF
24. Komandant S.A.J
23. Glavni Inspektor
22. Zam. Komandant S.A.J
21. Zam. Komandant Inspektor
20. Interventa
19. Instruktor Obuke
18. Vodja Patrole
STRUKTURA
17. Stariji Inspektor
16. Inspektor
15. Mladji Inspektor
14. S.A.J Operativac
13. S.A.J Vazdusni Team
12. S.A.J Snajper Team
11. S.A.J Obuka
10. Policajac
9. Saobracajni policajac
8. Stariji sheriff
7. Sheriff III
6. Sheriff II
5. Sheriff I
4. Sheriff na obuci
3. Vucna sluzba
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
Kodovi u mom mandatu:
- 10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
- 10-2: Negativno
-10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
- 10-4: Potvrdjeno/potvrdno
- 10-5: Ponovite poslednji prenos
- 10-6: Zanemarite poslednji prenos
- 10-7: Odjava s dužnosti
- 10-8: Prijava na dužnost
- 10-10: Pucnjava
- 10-12: Situacija sa taocima
- 10-14: Specijalna uniforma
- 10-20: Lokacija
- 10-21: Stanje na lokaciji
- 10-33: Potrebna podrska na lokaciji
- 10-99: Situacija resena
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Puno se zahvaljujem ljudima koji ovo procitaju i podrze. Srecno svima koji su se prijavili!
Stefara Vajt