Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LamboRambo0_0

Player
Player

Informacije​

1. Vaše ime IRL: Leon
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3 – 7h
5. Vaš Discord: lambo_rambo_
6. Vaše ingame ime: Leon Gzubic
7. Vaš ID: 74301

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dodatne informacije​

1. Pozicija za koju se prijavljujem: Lider – Marabunta Granade

2. Zašto želite biti lider ove organizacije?

2.1
Verujem da imam dovoljno iskustva i zrelosti da upravljam organizacijom na način koji je ozbiljan, stabilan i usmeren ka dugoročnim ciljevima. Moje vođenje nije zasnovano na haosu, nesigurnim odlukama ili nepotrebnim sukobima, već na jasno definisanoj hijerarhiji, disciplini i međusobnom poverenju. Prava snaga lidera leži u tome da zna doneti teške odluke kad je to potrebno, i da ih podnese bez izgovora, prebacivanja krivice ili opterećenja drugih.

2.2
Posedujem izražen liderski instinkt i sposobnost da iz različitih pojedinaca stvorim efikasnu i lojalnu ekipu koja funkcioniše kao jedno. Imam oštro oko za prepoznavanje potencijala u svakom članu tima, i sposobnost da ga usmerim na prava mesta, čime omogućavam rast i poverenje među svima. Autoritet ne gradim kroz strah ili nasilje, već kroz doslednost, odgovornost i vođenje primerom – briga o ljudima koji čine organizaciju ne prestaje, jer su oni temelj njenog uspeha.

2.3
Ne zanima me instantna dobit ili prolazna popularnost koja nestaje sa vremenom. Moj cilj je dugoročno graditi ime i reputaciju koja ima težinu i značaj. Želim stvoriti organizaciju koju neće smatrati običnim haosom, već ozbiljnom, strukturiranom silom koja ima svoj uticaj i poštovanje na ulicama. Organizacija koju vodim neće biti samo još jedna priča – biće to strateški entitet, koji ima jasno definisan pravac i snagu koja ne dolazi iz trenutne dominacije, već iz stalne i nepopustljive moći.

3. Vizija vođenja organizacije

Organizaciju bih vodio diskretno, ali s namerom da se svaka akcija osvetli snažnim uticajem. Marabunta Granade pod mojim vodstvom doživela bi zlatno doba u kojem niko ne bi smeo da pomisli na pobunu. Teritorij koji bismo zauzeli postao bi naša zona bez povratka, ne samo fizički, već i mentalno. Svaki dan bio bi nova prilika da pokažemo ko je najjači, da uzimamo šta želimo, robimo i otimamo od onih koji misle da mogu da se protive. Ne radi se samo o moći, već o stalnoj dominaciji koja ne dopušta nikakvu slabost.

Naše prisustvo bi bilo neprekidno. Zauzeli bismo ključne tačke ghettoa i svaki ulaz u naš prostor postao bi stražarska tačka, pod našom kontrolom. Ne samo da bismo napadali, već bismo uverili svakog da u tom području nema zakona, osim naših. Bez ikakvih zadrški, svakog ko bi pomislio da je slabiji, uzimali bismo kao primer za ostale. Lojalnost se ne bi izgradila kroz strah od kazne, već kroz stalnu demonstraciju naše moći. Oni koji nisu bili od koristi, nestajali bi iz slike – brzo, efikasno.

Svi naši ljudi, od najnižih do najviših, morali bi biti uključeni u ovaj "sistem" — u stalnu aktivnost, stalnu opsadu. Svaka ulica, svaka zgrada, svaka senka bila bi pod našim nadzorom. Bilo bi jasno svakom u ghetu: ako se usudiš da pređeš liniju, osvestit ćemo te tako da to pamtiš do kraja života. Niko ne bi imao prostora za odugovlačenje ili nesigurnost. Ovi ljudi moraju da znaju da je naš odgovor brz i nemilosrdan.

Naš teritorij ne bi bio samo fizički zauzet – on bi bio u svakom umu. Ljudi bi znali da se ne mogu kretati u tom prostoru bez našeg odobrenja. Svaka trgovina, svaki kutak, svaki prolaz bio bi pod našim uticajem. Branićemo naš teritorij ne samo agresivno, već i pametno, postavljajući ljude na ključna mesta, praćenjem svakog pokreta konkurencije, ne ostavljajući ništa slučajnosti.

Kroz ovaj kontrolisani haos, svima bi bilo jasno: u našoj igri se ne oprašta, ne postoji povratak. Možemo napasti kad želimo, možemo uzeti šta želimo, i svako ko pokuša da se protivi platiće. Ovaj grad bi postao naš, a sve što bi preostalo je da se drugi povuku i nikada više ne postavljaju pitanje naše moći. Naša aktivnost ne bi bila samo ubrzana, već neprekidna, sve dok se niko ne bi usudio ni da pomisli da pređe granicu.

Rankovi u organizaciji

1. Novizio – Novi član, uči pravila i prati iskusnije
2. New Boy – Mladi operativac, izvršava osnovne zadatke
3. Hood Rat – Punopravni član, učestvuje u akcijama
4. Ghetto Warrior – Sprovodi autoritet i vrši pritisak
5. Graffiti Team – Zadužen za rizične i specijalne zadatke
6. Loyal – Vodi manju grupu i terenske operacije
7. OG – Koordinira akcije i planove
8. Ghetto Feared – Savjetnik i strateg
9. Turfer – Kontroliše veći dio teritorije
10. Street Boss – Odgovoran za ulice i teritorije
11. Underboss – Nadgleda više timova i šire operacije