Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
8469
Date of violation
Feb 11, 2026
Time of violation
00:55
Proofs
https://youtu.be/NQioHeoFAz4

Ognjen Cash

Player
Player
sa te kuce je jedino moguce se popeti na kucu gde je masina a ti sa tim sto sedis tu blokiras prolaz

nije offtopic da se ogradim odmah vezano je za prijavu

Rust Cashh

Player
Player
kuco jedini nacin da se popne na korv gde je masina je preko te kuce.... stojis namerno da niko ne moze da se popne jer blokiras jedini moguci prilaz..... i to ne slucajno nego namerno

Rust Cashh

Player
Player
kuco jedini nacin da se popne na korv gde je masina je preko te kuce.... stojis namerno da niko ne moze da se popne jer blokiras jedini moguci prilaz..... i to ne slucajno nego namerno
kao drugo brojano ti je sa razlogom ti si ostao na istom mestu i ako si imao puske uperene na glavu

Tungsten

Player
Player
Kuco/Zgrado, interesuje me zasto je administrator Deda prvo stavio pregled zalbe u toku zatim ga nema, ti ako apliciras za admina valjda znas da ne mozes da mi kazes NAPAD NA MASINU coveku na drugoj kuci + pritom ja nemam veze sa tom kucom/familijom koja je postavila istu.
Bas me interesuje na koliko pitanja ces pasti na razgovoru za administratora dzaba ti taj mali ID.
Sportski pozdrav :coffee:

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Pregled žalbe je u toku... Svaki naredni offtopic nevezan za žalbu će biti kažnjen.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem žalbu.

ID 8469 neće biti kažnjen jer je odbrojao regularno i naveo IC razlog (krađu mašine). Mesto gde su se nalazili ID 8469 i ID 23121 je deo poseda na kom ste se nalazili sa mašinom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom