Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Deceiving Administration | 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Mehmedovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 11, 2026
Time of violation
11:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1257267/

Cmoee

Player
Player
Korisnik pokusava da nametne da ban evadam preko ovog foruma a ovaj forum mi je main i unbanovan svi ostali su banovani za evade i igrac je upoznat sa tim jer je on taj koji je reportao te forum ban evade-ove ja sam se nakon tih banova na forumu oglasio na discordu trazio unban i izvinio se zbog krsenja forum pravila i dobio sam unban igrac je upoznat sa desavanjima ali svesno laze administraciju : Pending review - Forum Ban Evade | 62785

Lazar Munchmallow

Player
Player
Takodje nema nikakvog deicivinga, ako krsis pravilo bices banovan i tjt, to sto lazes administraciju nije moj problem;), uzivaj

Cmoee

Player
Player
Takodje nema nikakvog deicivinga, ako krsis pravilo bices banovan i tjt, to sto lazes administraciju nije moj problem;), uzivaj
Necu da se raspravljam naveo sam sve vidljive i validne dokaze, ostalo je na administraciji koju ce meru da primeni

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Pravilo nije prekrseno, ako igrac sumnja i ima dokaze da neko nesto krsi ima pravo okaciti zalbu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom