1.Ime Porodice: Morte
2.Ime Vlasnika Porodice : Kudra Floww
3.ID Vlasnika Porodice : 76641
4.Broj Kuce : 235
5.Discord Vlasnika Porodice : kudrafilip_123
6.Forum Link od Vlasnika : Kudra Flow
Porodicni Logo:
Porodicni Outfit:
Pravila Porodice
Ime Morte nosi težinu još od stare Evrope, ali prava snaga porodice nije bila u prošlosti – već u sposobnosti da se prilagodi vremenu. Kada su stari ogranci oslabili pod pritiskom zakona i izdaje, ostala je samo jedna loza koja je preživela – linija Kudra Flowwa..
Kudra nije bio tipičan mafijaški naslednik. Studirao je ekonomiju, razumeo je zakon, banke i sistem. Shvatio je jednu stvar:
U modernom svetu, moć ne dolazi iz oružja – već iz kontrole.
Godine 2026. dolazi u Los Santos sa legalnim papirima, investicionim kapitalom i malom grupom ljudi kojima je verovao više nego porodici.
PORODIČNA HIERARHIJA
1.Suspended
Nema pristup operacijama ni informacijama. Ne prisustvuje sastancima. Pod internom istragom ili kaznom. Može biti vraćen ili trajno izbačen.
2.Newbie
Sitni poslovi (dostava, izviđanje, logistika)
Prati starije članove. Uči pravila i hijerarhiju
3.Gangster
Učešće u pljačkama i akcijama. Zaštita teritorije
Izvršavanje naređenja viših činova. Može mentorisati jednog Newbie-ja
4.Druglord
Organizacija nabavke i distribucije. Kontrola cena i profita
Planiranje sigurnih ruta. Upravljanje timom Gangstera u tom sektoru
5.Kamatar
Pozajmice uz kamatu. Evidencija dugova. Organizacija naplate. Pranje novca kroz legalne biznise
6.O.G
Nadgleda niže činove
Vodi manje timove. Održava disciplinu. Savetuje više rangove
7.Enforcerer
Naplata dugova (uz Kamatar-a)Kažnjavanje neposlušnih članova Zastrašivanje konkurenata. Fizička zaštita vrha organizacije
8.Consigliere
Strateško planiranje. Diplomatski pregovori Rešavanje internih konflikata. Savetovanje Dona pri važnim odlukama
9.Capo
Organizuje operacije. Vodi Druglord-a, Kamatar-a i Gangstere Odgovoran za profit i disciplinu u svom sektoru. Predlaže unapređenja i kazne
10.Don
Donosi strateške odluke (rat, savezi, velike pljačke)
Odobrava primanje novih članova
Postavlja Capoe i Consigliere
Drži sastanke
Odlučuje o kaznama
Pravila Familije
-Zabranjeno provociranje i vredjanje ostalih clanova!!!
-Zabranjeno trolanje i grifanje eventova (ne ulazite u vc, pucate svoje pred event, ulazite u krug pre vremena, earrape, korsicenje sirene pre ulaska itd...)
-Obavezno je prisustvovanje svakom bitnom eventu kada se posalje tacka (Sfera, biz, informal ako ste na listi, RP fabrika i ako fale ljudi na: nosac, talacku i pljacku prodavnice obavezno je prisustvo)
-Obavezno je postovanje visih rankova, ne samo tokom eventa vec inace!
-Zabranjeno je upadati u rec HC-u dok vodi event ili prica nesto bitno u vezi desavanja sa familijom
-OBAVEZNO JE POSTOVANJE PRAVILA RP-A I SERVERA!!!
-Zabranjeno je spamanje ili bilo kakav vid smaranja u svim kanalima za glupe stvari i promovisanje prevara itd
-Zabranjeno je uzimanje previse municije,pancira i ostalih stvari u ogromnim kolicinama za svoje potrebe i smatra se kradjom!!!
-Obavezno je doci u vc ranije pre eventa kako bi svi znali sta se radi i kako tokom eventa (da ne bude na fabrici "ja sam vido nema nikog pa sam uso, mislio sam da enteramo kao i uvek desna rupa" i slicni izgovori.. Znaci ako ste u voice sve ce te saznati sta i kako..
2.Ime Vlasnika Porodice : Kudra Floww
3.ID Vlasnika Porodice : 76641
4.Broj Kuce : 235
5.Discord Vlasnika Porodice : kudrafilip_123
6.Forum Link od Vlasnika : Kudra Flow
Porodicni Logo:
Porodicni Outfit:
Pravila Porodice
Ime Morte nosi težinu još od stare Evrope, ali prava snaga porodice nije bila u prošlosti – već u sposobnosti da se prilagodi vremenu. Kada su stari ogranci oslabili pod pritiskom zakona i izdaje, ostala je samo jedna loza koja je preživela – linija Kudra Flowwa..
Kudra nije bio tipičan mafijaški naslednik. Studirao je ekonomiju, razumeo je zakon, banke i sistem. Shvatio je jednu stvar:
U modernom svetu, moć ne dolazi iz oružja – već iz kontrole.
Godine 2026. dolazi u Los Santos sa legalnim papirima, investicionim kapitalom i malom grupom ljudi kojima je verovao više nego porodici.
PORODIČNA HIERARHIJA
1.Suspended
Nema pristup operacijama ni informacijama. Ne prisustvuje sastancima. Pod internom istragom ili kaznom. Može biti vraćen ili trajno izbačen.
2.Newbie
Sitni poslovi (dostava, izviđanje, logistika)
Prati starije članove. Uči pravila i hijerarhiju
3.Gangster
Učešće u pljačkama i akcijama. Zaštita teritorije
Izvršavanje naređenja viših činova. Može mentorisati jednog Newbie-ja
4.Druglord
Organizacija nabavke i distribucije. Kontrola cena i profita
Planiranje sigurnih ruta. Upravljanje timom Gangstera u tom sektoru
5.Kamatar
Pozajmice uz kamatu. Evidencija dugova. Organizacija naplate. Pranje novca kroz legalne biznise
6.O.G
Nadgleda niže činove
Vodi manje timove. Održava disciplinu. Savetuje više rangove
7.Enforcerer
Naplata dugova (uz Kamatar-a)Kažnjavanje neposlušnih članova Zastrašivanje konkurenata. Fizička zaštita vrha organizacije
8.Consigliere
Strateško planiranje. Diplomatski pregovori Rešavanje internih konflikata. Savetovanje Dona pri važnim odlukama
9.Capo
Organizuje operacije. Vodi Druglord-a, Kamatar-a i Gangstere Odgovoran za profit i disciplinu u svom sektoru. Predlaže unapređenja i kazne
10.Don
Donosi strateške odluke (rat, savezi, velike pljačke)
Odobrava primanje novih članova
Postavlja Capoe i Consigliere
Drži sastanke
Odlučuje o kaznama
Pravila Familije
-Zabranjeno provociranje i vredjanje ostalih clanova!!!
-Zabranjeno trolanje i grifanje eventova (ne ulazite u vc, pucate svoje pred event, ulazite u krug pre vremena, earrape, korsicenje sirene pre ulaska itd...)
-Obavezno je prisustvovanje svakom bitnom eventu kada se posalje tacka (Sfera, biz, informal ako ste na listi, RP fabrika i ako fale ljudi na: nosac, talacku i pljacku prodavnice obavezno je prisustvo)
-Obavezno je postovanje visih rankova, ne samo tokom eventa vec inace!
-Zabranjeno je upadati u rec HC-u dok vodi event ili prica nesto bitno u vezi desavanja sa familijom
-OBAVEZNO JE POSTOVANJE PRAVILA RP-A I SERVERA!!!
-Zabranjeno je spamanje ili bilo kakav vid smaranja u svim kanalima za glupe stvari i promovisanje prevara itd
-Zabranjeno je uzimanje previse municije,pancira i ostalih stvari u ogromnim kolicinama za svoje potrebe i smatra se kradjom!!!
-Obavezno je doci u vc ranije pre eventa kako bi svi znali sta se radi i kako tokom eventa (da ne bude na fabrici "ja sam vido nema nikog pa sam uso, mislio sam da enteramo kao i uvek desna rupa" i slicni izgovori.. Znaci ako ste u voice sve ce te saznati sta i kako..
Last edited: