Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

trifunn_

Player
Player
Informacije :

1. Vaše ime IRL : Trifun
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : +GMT01
4. Prosjek online po danu : 4,5 sata
5. Vaš Discord : trifu.n
6. Vaše ingame ime : Prime Eternal
7. Vaš ID : 56184

Dodatne informacije :

1.
Lider za... : Marabunta Grande

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? :

2.1 Želim da postanem lider Marabunte jer želim da učinim organizaciju aktivnijom. Ako uzmem Marabuntu, potrudiću se da dominiramo gradom koliko god je to moguće. Vodiću organizaciju ka najboljim uslovima i učiniti roleplay zabavnijim. Smatram da gangovi imaju zanimljiviji i dinamičniji RP u poređenju sa state organizacijama, tako da mislim da bi biti lider ganga bilo veoma zabavno.

2.2 Sada se osećam spremno da preuzmem tu poziciju. Želim da vodim Marabuntu jer je to bio moj prvi gang i mnogo mi znači. Imam dobre komunikacione veštine potrebne za vođenje uspešnog mandata, a najvažnija stvar je imati najbolje zamenike. Biti u gangu pruža više slobode nego državne organizacije, i spreman sam za taj izazov.

2.3 Treće, zamenici će biti samo osobe koje dobro poznaju pravila. Pobrinuću se da budu aktivni u igri i danju i noću. Organizacija će biti zabavnija, ali tokom eventa ćemo se striktno fokusirati na njih. Bićemo disciplinovani za vreme eventa, a van eventa biće druženja, šale i zabave.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Pobrinuću se da završim mandat bez kršenja pravila i bez ikakvih upozorenja.
3.2 Pokušaću da ostvarim 100% osvojenih teritorija i potpunu kontrolu nad getom.
3.3 Pokušaću da dostignem 75% ili 100% završenih grafita radi pasivnog prihoda.
3.4 Ojačaću ekipu tako da, ukoliko dođe do racije od strane FIB-a, mogu da se odbrane i pobede u borbi protiv FIB-a.
3.5
Trudiću se da izgradim dobre odnose sa drugim gangovima. Poštovaću druge organizacije i neću dozvoliti nikome iz moje organizacije da uništava RP ili iskazuje nepoštovanje prema drugima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom