Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazar Excaliburr

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-7h
5. Vaš Discord:leskovacki_faraon
6. Vaše ingame ime:Lazar Excaliburr
7. Vaš ID:33059

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zelim da budem lider Vagos jer mislim da mogu da pomognem organizaciji da bude aktivna i da svi clanovi imaju vise smisla u onome sto rade.

Prvi razlog je sto imam iskustva sa roleplay-em i znam kako organizacija treba da funkcioniše. Ne zelim da Vagos budu samo grupa koja se skupi i igra bez plana. Svaki clan bi trebao da zna sta mu je uloga i da ima razloga da bude aktivan.

Drugi razlog je sto sam spreman da budem aktivan i da pratim sve sto se desava u organizaciji. Hocemo da organizacija bude redovna, da se prate akcije i da svi clanovi dobiju priliku da napreduju ako se trude.

Treci razlog je sto zelim da Vagos budu prepoznatljivi na serveru. Svaki clan bi trebao da zna pravila i da se ponasa ozbiljno kad treba. Ne zelim da ponasanje clanova kvari imidz organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedan od nacinа bi bio activity log gde bi svaki clan zapisivao sta je radio, kad je bio online i sta je uradio u akcijama. Nije to zbog kontrole, nego da se vidi ko se trudi i da oni koji rade mogu da dobiju nagradu ili promociju.

Mozemo takodje da uvedemo clan nedelje. Svaki put bi bio biran clan koji se najvise trudi i on bi dobijao neku nagradu ili priznanje.

Za grafite i teritorije, moze se uvesti mali tim koji ce biti zaduzen za to. Samo oni koji se trude i rade kvalitetno mogu da budu deo tima. Svaki grafit bi trebao da ima znacaj i da se belezi na Discordu.

Rankovi Vagos

High Command

13. Leader – glavni i odgovorni za sve
12. Co-Leader – zamenik lidera, vodi kad lider nije tu
11. Consigliere – savetnik, pomaze u odlukama

Izvrsni clanovi
10. OG – iskusni clan, primer drugima
9. Turfer – zaduzen za teritorije
8. Graffiti Team Leader – vodi grafiti tim
7. Graffiti Team – clanovi tima za grafite
6. Soldier – aktivni clan u akcijama
5. Ghetto Boy – lojalan clan, prisutan u svakodnevnim stvarima
4. Outsider – clan koji se dokazuje
3. Hustler – clan koji aktivno radi
2. New Boy – novi clan koji uci pravila
1.Suspend-kazneni rank, nema prava dok se ne popravi

Aleksa Xalkiaz

Server Administrator
Server Administrator
Cestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju
Los Santos Vagos koji će se održati u sredu 11.02.2026. sa početkom u 18h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom