Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Marabunta Grande | Lazarr Excalibur

Status
Not open for further replies.

Lazar Excaliburr

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-7H
5. Vaš Discord:leskovacki_faraon
6. Vaše ingame ime:Lazarr Excalibur
7. Vaš ID:33059

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zelim da budem lider Marabunte jer mislim da organizacija moze biti mnogo aktivnija i organizovanija nego sto je sada.

Prvi razlog je sto imam iskustva u roleplay-u i znam kako jedna banda treba da funkcionise. Ne zelim da Marabunta bude samo grupa igraca koja ide bez plana, vec da svaki clan ima svoju ulogu i zna sta treba da radi.

Drugi razlog je sto sam veoma aktivan i mogu da posvetim vreme organizaciji svaki dan. Planiram redovne akcije, sastanke i bolju komunikaciju preko Discorda kako bi sve bilo organizovano i jasno.

Treci razlog je sto zelim da Marabunta bude postovana i ozbiljna organizacija na serveru. Clanovi moraju znati pravila i drzati disciplinu, jer ponasanje pojedinca utice na imidz cele organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedna od ideja je uvodjenje activity log sistema gde bi clanovi zapisivali svoje aktivnosti. Na taj nacin bi se jasno videlo ko se trudi i ko zasluzuje unapredjenje.

Mozemo uvesti i sistem "Clan nedelje" gde bi se birao najaktivniji i najlojalniji clan. Time bi se podigla motivacija i konkurencija medju clanovima.

Takodje, mozemo formirati poseban tim za teritorije i akcije, koji bi bio zaduzen za planiranje i organizaciju napada i odbrane. Sve vece akcije bi se belezi le na Discordu radi bolje organizacije.

1.Suspend {Igrac koji krsi pravila grada ili koji je kaznjen}
2.Newbie {Nov u organizaciji,polako se privikava na atmosferu i rad}
3.Trigger {Vec se malo ali ima jos dosta cega treba da nauci}
4.Dealer {Privikao se na rad ali treba jos da nauci kako bi napredovao}
5.Graffiti Team {Tim koji farba grafite po getu}
6.Graffiti Team Leader {Glavni odgovorni za Graffiti Team}
7.Gangster {Naucio je sve sto treba da zna spreman je za svakakve stvari koje ga cekaju}
8.Chief Of Dealers {Gleda sta Dealer-i rade kako se ponasaju da li postuju pravila itd...}
9.Turfer {Njegova duznost je zauzimanje teritorija,ratuje protiv drugih bandi i osvaja teritorije za organizaciju}
10.Commander {Gleda rad organizacije i slusa sta mu kazu Leader i Co-Leaderi}

----------------------------------------------------HIGH COMMAND---------------------------------------------------------------------------
11.O.G {Covek koga svi postuju u organiciji tu je od pocetka.Takodje i on treba da slusa Leader i Co-Leader,takodje clan high commande }
12.Co-Leader {Glavni je kada lider nije u gradu ima ih 4 kako bi uvek imao covek ko je tu da pomogne i vodi akcije}
13.Leader {Osnivac organizacije i cela organizacija mora da ga slusa}

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta Grande koji će se održati u Nedelju 15.02.2026 sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom