Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Strahinja Reyli

Player
Player
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:18
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:2-6 h
5.Vas discord:strahinja7
6.Vase ingame ime:Strahinja Reyliii
7.Vas ID:39751

Dodatne Informacije

1.Lider za Sahp

2.Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije?(Navedite 3 razloga uz objasnjenje)
1.Iskustvo:Vec dosta igram na ovom projektu te sam imao priliku da prodjem kroz sve state organizacije i da vidim kako funkionisu.U vsakoj state organizaciji sam skoro bio HC te sam pratio rad organizacije i kako ih lider vodi da li je nesto dobro ili lose odradjeno te sam ucio na greskama te mislim da imam dovoljno iskustvo i Rp znanje da budem Lider organizacije.
2.Volja za Liderstvom:Na projetku sam vec dugo te nikada nisam bio lider organizacije voleo bih da se oprobam u necemu malo drugacijem i da vidim kako je biti lider te bih vleo da vodim organizaciju oba uspesna mandata.
3.Spreman HC tim i akcije:Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije da se dokazemo kao jedna ozbiljna organizacija.Sto se tice HC-a,Hc tim bi cili ljudi koji imaju dosta isustva i poznavanja Rp pravila.Oni bi mi pomagali oko vodjenja organizacije te bi se sa njima dogovarao oko daljeg rada organizacije.

3.Vas savet za poboljsanje RolePlaya u organizaciji?
-Toksicnost:Toksicnost bi unutar moje organizacije bila strogo kaznjavanja sa suspendom,warnom ili cak kickom iz organizacije zavisi od slucaja.
-Regrutacije:Regrutacije bih vrsio 2 puta u toku dana.Jednu prepodne drugu uvece da bi moglo sto vise ljudi doci kod nas.
-Obuke:Obuke bi vrsili HC te bi ljudi prosli kroz detaljne obuke bilo bi im objasnjeno sve.Provodili bi koliko god vremena treba kod ljudi da im se sve detaljno objasni i da nema kasnije greski u radu.
-Postovanje:Postovanje unutar organizacije bilo bi obavezno bilo koji da si rank da li 29 ili 5 rank postovanje bi bilo obavezno jer smatram da organizacija ne moze da funkcionise ako nema postovanja unutar organizacije.
-Ozbiljnost:Vladala bi ozbiljnost u organizaciji naravno bice i vremena da se nasalimo al kada se radi onda se radi zeleo bih da svi clanovi budu ozbiljni na akcijama da se dokazemo kao ozbilja organizacija.
-Sastanci:Sastanke bih odrzavao 1 put u 7 dana da se dogovorim sa clanovima organizacije i HC timom kako ce dalje funkcionisati organizacija.
-Bonusi i Rank Up:Bonuse bih delio svaku nedelju uvece da motivisem clanove da tako nastave da rade,a sto se tice rankova rankove bi ja i Hc delili po zasluzi detaljno bi pratili patrol logve clanova ogranizacije te videli koliko se ko trudi.

Hvala na citanju moje prijave.ugodan Ostatak dana zelim.Strahinja Reyliii

Top Bottom