1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 4 do 10h
5. Vaš Diskord: alek_skemer
6. Vaše Ingame ime: Alek Shayk
7. Vaš ID: 56828
Dodatne Informacije:
1. Lider za Emergency Medical Services ( EMS )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1- Unapređenje kvaliteta RP-a u bolnici
Kao lider bolnice, želim podići nivo medicinskog RP-a kroz realistične preglede i tretmane. Cilj mi je da svaki pacijent dobije ozbiljno i kvalitetno RP iskustvo, a ne samo brzu uslugu.
2.2- Organizacija i disciplina medicinskog osoblja
Kao lider planiram jasno definisati pravila, hijerarhiju i dužnosti zaposlenih kako bi bolnica funkcionisala profesionalno. Red, disciplina i poštovanje unutar organizacije doprinose boljem RP-u i većem izgledu bolnice na serveru.
2.3- Edukacija i razvoj novih doktora
Kao lider, fokusirao bih se na obuku novih članova kroz mentorstvo, RP treninge i simulacije hitnih slučajeva. Time se stvara stabilan i sposoban tim koji može odgovoriti na sve RP situacije.
2.4- Saradnja sa drugim državnim organizacijama
Bolnica mora imati dobru komunikaciju sa policijom, Nacionalnom gardom i drugim državnim organizacijama.
Aktivna saradnja u RP događajima, povredama, velikim akcijama doprinosi realističnijem i dinamičnijem serveru.
2.5 Organizovanje RP događaja i medicinskih akcija
Kao lider, želim pokretati RP evente poput masovnih nesreća, medicinskih vežbi, donacija krvi i specijalnih operacija.
Ovakvi događaji povećavaju aktivnost bolnice i čine RP zanimljivijim za celu zajednicu.
2.6 – Iskustvo
Tokom svog RP iskustva bio sam deo više državnih organizacija, gde sam obavljao dužnosti na visokim komandnim pozicijama.
Kao član visoke komande stekao sam veliko iskustvo u vođenju ljudi, organizaciji smena, donošenju odluka u stresnim RP situacijama i održavanju discipline unutar organizacije.
2.7 – Posvećenost
U svemu što radim trudim se da budem maksimalno posvećen i odgovoran, a isto bih primenio i na poziciji Direktora EMS-a.
Ne donosim odluke pritiskom, već pristupam svakoj situaciji smireno i profesionalno.
Imam iskrenu želju i veliku motivaciju za rad u EMS-u, jer smatram da je ova organizacija jedan od ključnih stubova kvalitetnog RP-a na serveru.
Posao u bolnici mi nije obaveza već zadovoljstvo, jer mi omogućava konstantnu RP interakciju sa igračima i doprinos razvoju zajednice.
Kao direktor EMS-a bio bih aktivan, dostupan članovima i uvek spreman da unapredim rad organizacije kroz nove ideje, trud i zalaganje.
2.8 – Želja za radom
Imam iskrenu želju i veliku motivaciju za rad u EMS-u, jer smatram da je ova organizacija jedan od ključnih stubova kvalitetnog RP-a na serveru. Posao u bolnici mi nije obaveza već zadovoljstvo, jer mi omogućava konstantnu RP interakciju sa igračima i doprinos razvoju zajednice.
Kao direktor EMS-a bio bih aktivan, dostupan članovima i uvek spreman da unapredim rad organizacije kroz nove ideje, trud i zalaganje.
3 – Savjeti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
(Sandy Shores Bolnica)
Posebnu pažnju bih posvetio unapređenju RP-a u Sandy Shores bolnici, jer ona ima veliki značaj zbog svoje udaljenosti i čestih hitnih situacija u tom području. Cilj mi je da Sandy bolnica bude aktivna i funkcionalna, sa stalno dostupnim medicinskim osobljem
3.1 Prijava za Visoko Osoblje,Visoke Komande
Želeo bih uvesti prijave za Visoko Osoblje (High Staff) , Visoku Komandu (High Command
Ovim sistemom želimo omogućiti svakom članu organizacije da dobije priliku da napreduje ka najvišim pozicijama.
Visoko Osoblje (High Staff) Minimalno 7 dana u organizaciji + poznavanje pravila servera.
Visoka Komanda (High Command) Minimalno 15 dana u organizaciji + poznavanje pravila servera.
( naravno ako padne ispitivanje može se opet prijaviti kroz 3 dana ).
3.2 Ispitivanja
Ispitivanja u EMS organizaciji bi bila namenjena građanima koji žele da se zaposle, kao i kandidatima za visoko osoblje i visoku komandu.
Svi potencijalni članovi bi prolazili kroz proveru znanja i sposobnosti kako bi se osiguralo da razumeju RP pravila, medicinske procedure i način funkcionisanja bolnice.
3.3 – Odnosi sa State organizacijama
Smatram da su dobri odnosi sa ostalim državnim organizacijama ključni za kvalitetan RolePlay.
Radio bih na održavanju profesionalne i korektne saradnje sa policijom, Nacionalnom gardom i ostalim state organizacijama kroz zajedničke RP situacije,
3.4 – Praćenje RP aktivnosti članova
Redovno praćenje aktivnosti članova omogućava da se identifikuju oni koji su najaktivniji, ali i oni kojima je potrebna dodatna pomoć ili motivacija.
3.5 – Motivacija i nagrađivanje članova
Uvođenje sistema nagrađivanja za najviše aktivnije članove.
Nagrade mogu biti bonusi ,rank promocije i pohvale od strane lidera, čime se podiže moral i profesionalnost unutar organizacije.
4. Struktura/cinovi:
Direkcija ( Glavni za sve )
30. 01 | Direktor
29. 02 | Zamenik Direktora
28. 03 | Assistant Direktora
Visoka Komanda | High Command
27. 04 | EMS Supervizor
26. 05 | Šef Odeljenja
25. 06 | Vođa Laboratorije
Visoko Osoblje | High Staff
24. | Instruktor
23. | Glavni laboratorijski tehničar
22. | Zamenik laboratorijskog tehničara
21. | Komandant hitne pomoći
Osoblje EMS-a
20. | Inspektor zdravlja
19. | Medicinski savetnik
18. | Psiholog
17. | Psihijatar
16. | Pilot
15. | Mlađi pilot
14. | Laboratorijski tehničar
13. | Lekar
12. | Stomatolog
11. | Ginekolog
10. | Pedijatar
9. | Hirurg
8. | Farmaceut
7. | Doktor
6. | Mlađi doktor
5. | Student medicine
4. | Medicinski brat
3. | Medicinska sestra
Suspend ( Kažnjeni )
2 | Suspend 24h ( malo kažnjen , ima zabranu rada 24h )
1 | Suspend 48h ( puno kažnjen , ima zabranu rada 48h )
5. KODOVI
10-1 - Svi zaposlenici se vracaju na parking EMS-a
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-20 - Trenutna lokacija?
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene
Hvala na citanju
Želim svu sreću ostalim kandidatima
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 4 do 10h
5. Vaš Diskord: alek_skemer
6. Vaše Ingame ime: Alek Shayk
7. Vaš ID: 56828
Dodatne Informacije:
1. Lider za Emergency Medical Services ( EMS )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1- Unapređenje kvaliteta RP-a u bolnici
Kao lider bolnice, želim podići nivo medicinskog RP-a kroz realistične preglede i tretmane. Cilj mi je da svaki pacijent dobije ozbiljno i kvalitetno RP iskustvo, a ne samo brzu uslugu.
2.2- Organizacija i disciplina medicinskog osoblja
Kao lider planiram jasno definisati pravila, hijerarhiju i dužnosti zaposlenih kako bi bolnica funkcionisala profesionalno. Red, disciplina i poštovanje unutar organizacije doprinose boljem RP-u i većem izgledu bolnice na serveru.
2.3- Edukacija i razvoj novih doktora
Kao lider, fokusirao bih se na obuku novih članova kroz mentorstvo, RP treninge i simulacije hitnih slučajeva. Time se stvara stabilan i sposoban tim koji može odgovoriti na sve RP situacije.
2.4- Saradnja sa drugim državnim organizacijama
Bolnica mora imati dobru komunikaciju sa policijom, Nacionalnom gardom i drugim državnim organizacijama.
Aktivna saradnja u RP događajima, povredama, velikim akcijama doprinosi realističnijem i dinamičnijem serveru.
2.5 Organizovanje RP događaja i medicinskih akcija
Kao lider, želim pokretati RP evente poput masovnih nesreća, medicinskih vežbi, donacija krvi i specijalnih operacija.
Ovakvi događaji povećavaju aktivnost bolnice i čine RP zanimljivijim za celu zajednicu.
2.6 – Iskustvo
Tokom svog RP iskustva bio sam deo više državnih organizacija, gde sam obavljao dužnosti na visokim komandnim pozicijama.
Kao član visoke komande stekao sam veliko iskustvo u vođenju ljudi, organizaciji smena, donošenju odluka u stresnim RP situacijama i održavanju discipline unutar organizacije.
2.7 – Posvećenost
U svemu što radim trudim se da budem maksimalno posvećen i odgovoran, a isto bih primenio i na poziciji Direktora EMS-a.
Ne donosim odluke pritiskom, već pristupam svakoj situaciji smireno i profesionalno.
Imam iskrenu želju i veliku motivaciju za rad u EMS-u, jer smatram da je ova organizacija jedan od ključnih stubova kvalitetnog RP-a na serveru.
Posao u bolnici mi nije obaveza već zadovoljstvo, jer mi omogućava konstantnu RP interakciju sa igračima i doprinos razvoju zajednice.
2.8 – Želja za radom
Imam iskrenu želju i veliku motivaciju za rad u EMS-u, jer smatram da je ova organizacija jedan od ključnih stubova kvalitetnog RP-a na serveru. Posao u bolnici mi nije obaveza već zadovoljstvo, jer mi omogućava konstantnu RP interakciju sa igračima i doprinos razvoju zajednice.
3 – Savjeti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
(Sandy Shores Bolnica)
Posebnu pažnju bih posvetio unapređenju RP-a u Sandy Shores bolnici, jer ona ima veliki značaj zbog svoje udaljenosti i čestih hitnih situacija u tom području. Cilj mi je da Sandy bolnica bude aktivna i funkcionalna, sa stalno dostupnim medicinskim osobljem
3.1 Prijava za Visoko Osoblje,Visoke Komande
Želeo bih uvesti prijave za Visoko Osoblje (High Staff) , Visoku Komandu (High Command
Ovim sistemom želimo omogućiti svakom članu organizacije da dobije priliku da napreduje ka najvišim pozicijama.
Visoko Osoblje (High Staff) Minimalno 7 dana u organizaciji + poznavanje pravila servera.
Visoka Komanda (High Command) Minimalno 15 dana u organizaciji + poznavanje pravila servera.
( naravno ako padne ispitivanje može se opet prijaviti kroz 3 dana ).
3.2 Ispitivanja
Ispitivanja u EMS organizaciji bi bila namenjena građanima koji žele da se zaposle, kao i kandidatima za visoko osoblje i visoku komandu.
Svi potencijalni članovi bi prolazili kroz proveru znanja i sposobnosti kako bi se osiguralo da razumeju RP pravila, medicinske procedure i način funkcionisanja bolnice.
3.3 – Odnosi sa State organizacijama
Smatram da su dobri odnosi sa ostalim državnim organizacijama ključni za kvalitetan RolePlay.
Radio bih na održavanju profesionalne i korektne saradnje sa policijom, Nacionalnom gardom i ostalim state organizacijama kroz zajedničke RP situacije,
3.4 – Praćenje RP aktivnosti članova
Redovno praćenje aktivnosti članova omogućava da se identifikuju oni koji su najaktivniji, ali i oni kojima je potrebna dodatna pomoć ili motivacija.
3.5 – Motivacija i nagrađivanje članova
Uvođenje sistema nagrađivanja za najviše aktivnije članove.
Nagrade mogu biti bonusi ,rank promocije i pohvale od strane lidera, čime se podiže moral i profesionalnost unutar organizacije.
4. Struktura/cinovi:
Direkcija ( Glavni za sve )
30. 01 | Direktor
29. 02 | Zamenik Direktora
28. 03 | Assistant Direktora
Visoka Komanda | High Command
27. 04 | EMS Supervizor
26. 05 | Šef Odeljenja
25. 06 | Vođa Laboratorije
Visoko Osoblje | High Staff
24. | Instruktor
23. | Glavni laboratorijski tehničar
22. | Zamenik laboratorijskog tehničara
21. | Komandant hitne pomoći
Osoblje EMS-a
20. | Inspektor zdravlja
19. | Medicinski savetnik
18. | Psiholog
17. | Psihijatar
16. | Pilot
15. | Mlađi pilot
14. | Laboratorijski tehničar
13. | Lekar
12. | Stomatolog
11. | Ginekolog
10. | Pedijatar
9. | Hirurg
8. | Farmaceut
7. | Doktor
6. | Mlađi doktor
5. | Student medicine
4. | Medicinski brat
3. | Medicinska sestra
Suspend ( Kažnjeni )
2 | Suspend 24h ( malo kažnjen , ima zabranu rada 24h )
1 | Suspend 48h ( puno kažnjen , ima zabranu rada 48h )
5. KODOVI
10-1 - Svi zaposlenici se vracaju na parking EMS-a
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-20 - Trenutna lokacija?
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U