Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Feb 13, 2026
Time
03:39
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1258725/

Tungsten

Player
Player
Postovani,

Ovo nije zalba na administratora vec nesto drugo, iskreno ne znam ni ja kako bih proformulisao - Rejected - Fail RP | 8927
Naime postavio sam zalbu prvenstveno misleci da me igrac IC laze/FAIL RP ne bi li me pretresao ali izgleda da se na mom nalogu nesto desilo (bug ili namerno)

Pogledajte oba POV-a da shvatite iz koje perspektive gledam na ovu situaciju i onda ako moze pomoc objasnite kako imam kaznu za koju niti znam niti vidim a opet ispastam, citiram administratorovu odluku "Uvidom u PDA, imate "ranije počinjen zločin" za K.Z 4.18"

ZAKONIK >
sto mi je receno i na strani IC igraca sto se vidi na POV-u kada ja nemam nikakve kazne niti sam prekrsio od poslednjeg puta (kada sam dokazao da je igrac iz PD-a Fail-ao > Approved - Fail RP | Nikola Verstappen sutradan sam i IC isao da mi plati PD/Ajnur/Nacelnik odstetu u prisustvu advokata iz GOV-a za brisanje dosije-a posle cega nemam prekrsaja).

Sa moje strane niti sam prekrsio niti sam ista uradio da sam kaznjavan/hapsen itd.. Takodje nikakve kazne nisam imao/placao. Evo slika svega sto vidim preko banke kao dokaz -
Zamolio bih vas da se stavite na moje mesto jer zbog tudje greske/bug-a ili jos gore ako je namerno ja treba da ispastam i dajem 350k za brisanje dosije-a
Molim vas da pogledate ko je pisao, kada, zasto, dokaz, logove .. sve sto moze da pomogne da se nadje razlog/krivac. Imam sumnju da se neke stvari namerno rade bas zato sto redovno prijavljujem krsenje pravila od strane igraca koji su u drzavnim institucijama.

Hvala unapred.
Ako mozes Aldin Verstappen da pogledas jer uvek das obrazlozenje i zato sto si objektivan.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Adminu paznja skrenuta
i kazna ti je skinuta sa PDA jer nesto se ubagalo ( pokusaj isto tako promjeniti i ime da se obnovi skroz )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom