Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85882
Players nickname
Sergej Marinkovic
Administrators nickname
Rich Shayk
Date
Feb 13, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/XORORSuMmQ4

Sergej Marinkovic

Player
Player
ovakva je bila situacija dosao sam da pitam za fam rekli su ne reko sam sto i Lik me pogodio bez razloga zato sam ih ja i ubio ne zelim da kazem da sam u pravu zbog toga sto sam uradio ali lik me poceo pucat imam pov kako me lik pogodio prvi dostavicu i to

nadam se da mozete ovaj put kroz prste da mi progledate jer nisam igrac koj krsi pravila ali jako sam se izenrvirao jer pre toga su me isto pucali

Sergej Marinkovic

Player
Player
ovakva je bila situacija dosao sam da pitam za fam rekli su ne reko sam sto i Lik me pogodio bez razloga zato sam ih ja i ubio ne zelim da kazem da sam u pravu zbog toga sto sam uradio ali lik me poceo pucat imam pov kako me lik pogodio prvi dostavicu i to

nadam se da mozete ovaj put kroz prste da mi progledate jer nisam igrac koj krsi pravila ali jako sam se izenrvirao jer pre toga su me isto pucali
ako nemogu da dobijem skidanje kazne zahtevam da se i taj igrac kazni za isto pravilo

Sergej Marinkovic

Player
Player

Approved - P.D. 1.2 | 85882 evo i zalbu na mene

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna ostaje , ti tvoju perspektivu gdje te igrac puca takodje okaci na zalbe na igrace samo naglasi da si ti vec kaznjen da ne dobijes duplu kaznu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom