Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za EMS Emergency Medical Section | Pikula Flow

Rejected
Status
Not open for further replies.

PikulaBerlusconi

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: mr.cookiex_07741
6. Vaše ime u igri: Pikula Flow
7. Vaš ID: 80390

Dodatne informacije

1. Lider za EMS Emergency Medical Section
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zelim biti lider ove org jer.
1.1 – Osnovne informacije o meni (OOC)
Zovem se (tvoje ime), imam (godine) godina i dolazim iz (država/grad). Igram GTA 5 RP već duže vrijeme i imam iskustva na raznim RP serverima. Aktivan sam, zreo i odgovoran igrač koji poštuje pravila servera i trudi se podizati kvalitetu roleplaya.

1.2 – Iskustvo u roleplayu
Imam prethodno iskustvo u EMS, PD ili drugim državnim organizacijama (ako imaš – navedi gdje). Upoznat sam s osnovnim RP pravilima kao što su FearRP, Powergaming, Metagaming i slično. Znam pravilno koristiti /me, /do i ostale RP komande. Također sam naviknut na timski rad i komunikaciju putem radija/voicea.

1.3 – Aktivnost
Mogu biti aktivan (navedi dane i sate npr. svaki dan 3-5 sati, vikendom više). Smatram da je aktivnost ključna za EMS jer je to organizacija koja mora biti stalno dostupna građanima.

2.1 – Zašto se prijavljujem za EMS?
Prijavljujem se za EMS jer želim doprinijeti serveru na ozbiljan i profesionalan način. Smatram da EMS igra veliku ulogu u RP zajednici jer bez kvalitetne medicinske službe nema kvalitetnog RP-a nakon pucnjava, nesreća i drugih situacija.

2.2 – Zašto biste trebali odabrati mene?
Trebali biste me odabrati jer sam odgovoran, smiren u stresnim situacijama i znam ostati profesionalan čak i kada su situacije kaotične. Ne tražim konflikt, nego kvalitetan RP. Poštujem hijerarhiju i slušam nadređene. Također, spreman sam učiti i napredovati unutar organizacije.

2.3 – Što mogu doprinijeti EMS-u?
Mogu doprinijeti aktivnošću, ozbiljnim pristupom i dobrim RP-om. Trudit ću se da svaki poziv bude odrađen detaljno i realistično, bez preskakanja RP-a. Želim graditi dobar odnos s kolegama i ostalim organizacijama poput policije.

3.1 – Poznavanje pravila
Upoznat sam s pravilima servera i svjestan sam posljedica kršenja istih. Smatram da član državne organizacije mora biti primjer ostalim igračima.

3.2 – Timski rad i komunikacija
Smatram da je komunikacija ključ uspjeha svake organizacije. Spreman sam surađivati s kolegama i raditi u timu, bez stvaranja nepotrebnih konflikata.

3.3 – Završna riječ
Nadam se da ćete prepoznati moju želju i ozbiljnost te mi pružiti priliku da postanem dio EMS tima. Spreman sam dati svoj maksimum i opravdati vaše povjerenje.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Profesionalnost i realističan RP
Poboljšao bih kvalitetu medicinskog roleplaya kroz detaljnije /me i /do radnje, realistične postupke i ozbiljan pristup svakoj situaciji. Time bi scene bile duže, kvalitetnije i zanimljivije za sve uključene.

2. Bržu i organiziraniju reakciju na pozive
Radio bih na boljoj komunikaciji preko radija i jasnoj podjeli dužnosti na terenu (tko vozi, tko pruža pomoć, tko komunicira s PD-om). To bi smanjilo kaos na scenama i ubrzalo intervencije.

3. Timski rad i edukaciju novih članova
Pomagao bih novim članovima da se lakše uklope, učio ih pravilnom medicinskom RP-u i poštivanju protokola. Jača ekipa znači stabilniji i kvalitetniji EMS dugoročno.

----------------RANKOVI---------------
• 1. SUSPEND 24H
• 2. Medeicinski tehničar na obuci
• 3. Medicinski tehničar I
• 4. Medicniski tehničar II
• 5. Medicinski tehničar III
• 6. Viši medicinski tehničar
• 7. Bolničar
• 8. Paramedic
• 9. Stariji paramedik
• 10. Glavni paramedik
• 11. Farmaceunt
• 12. Vođa smjene
• 13. Zamjenik vođe smjene
• 14. Medicinski koordinator
• 15. Stariji medicinski koordinator
• 16. Doktor opšte prakse
• 17. Specijalista urgentne medicine
• 18. Hirurg
• 19. Stariji hirurg
• 20. Glavni hirurg
• 21. Inspektor medicinske službe
• 22. Viši inspektor medicinske službe
• 23. Glavni inspektor medicinske službe
• 24. 07 I Zamenik vodje laboratorije
• 25. 06 I Vodja laboratorije
• 26. 05 I Nadzledac Osoblja
• 27. 04 I Assistent EMS Director
• 28. 03 I Savetnik EMS Directora
• 29. 02 I Zamenik EMS Director
• 30. 01 I EMS Director

Hvala na razumjevanju! Nadam se pozitivnom odgovoru.
Pikula Flow! Lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom