Kao što vidite na dokazima, ja sam ID: 87434, a osoba koja me je prijavila je ID: 78570 i ID: 78570 drži pištolj u ruci dok me krpe, to je igranje u kategoriji „power gaming“ i ja beležim borbu jer vidim da krši pravilo, pa ako me prijavi, prijavi sebe, a kada me je prijavio, umesto da mi Mika Mik daje kazne za igranje u kategoriji „power gaming“ i beleženje borbe, on me kazni samo za beleženje borbe. Zašto je ovo tako? Ovo je tako nepravedno.
Mislim da bi ovog administratora trebalo otpustiti jer ne može kako treba da radi svoj posao. Zašto bira koga će kažnjavati, a ne? Ako neko krši pravilo, treba ga kazniti, a ne kazniti jednu osobu, a drugu pustiti. Ovo je pogrešno. Mislim da bi trebalo da mi se kazna ukine ili da neko kazni. ID: 78570
Hvala vam na vremenu, laku noć
Mislim da bi ovog administratora trebalo otpustiti jer ne može kako treba da radi svoj posao. Zašto bira koga će kažnjavati, a ne? Ako neko krši pravilo, treba ga kazniti, a ne kazniti jednu osobu, a drugu pustiti. Ovo je pogrešno. Mislim da bi trebalo da mi se kazna ukine ili da neko kazni. ID: 78570
Hvala vam na vremenu, laku noć