Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Srecko Jovanovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Srecko Sefbatovic
2. Vaše godine: 14 godina
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Oko 6–10sati dnevno, često i više kada je potrebna aktivnost organizacije
5. Vaš Discord: sefbata1
6. Vaše ingame ime: Srecko Sefbatovic
7. Vaš ID: 64054

Dodatne informacije

1. Lider za: National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Prvi razlog je zato što želim da NG bude organizovana, aktivna i ozbiljna državna organizacija koja će imati kvalitetan i realan RolePlay. Smatram da NG treba da ima disciplinu, hijerarhiju i dobru saradnju sa drugim državnim službama.

Drugi razlog je što volim timski rad i vođenje ljudi. Želim da napravim stabilnu ekipu gde će svaki član znati svoje obaveze, imati poštovanje prema organizaciji i truditi se da RP bude što kvalitetniji i zanimljiviji.

Treći razlog je moja aktivnost i posvećenost. Spreman sam da ulažem vreme u organizaciju, organizujem treninge, sastanke i akcije kako bi NG bila što bolja i aktivnija na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Smatram da NG treba da ima redovne obuke i treninge kako bi članovi naučili pravilan i realan način rada. Takođe je važno organizovati zajedničke akcije sa policijom i drugim državnim službama kako bi RP bio zanimljiviji i realniji. Pored toga, treba voditi računa o disciplini, poštovanju pravila servera i međusobnom poštovanju među članovima organizacije.

Rich Shayk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju NG koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom