Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Bane Pluxuryy

Player
Player
1.Vaše ime u RL: Luka

2.Vaše godine: 16

3.Vremenska zona: GMT + 1

4.Prosječna aktivnost na dan: 3-5sati

5.Vaš Diskord: b1ane.2

6.Vaše Ingame ime: Bane Purplehaze

7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za The Families Gang:

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Želim da postanem lider The Families zato što smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal, ali joj je potrebna jaka ruka, dobra organizacija i stabilno vođstvo kako bi ponovo bila jedna od najpoštovanijih i najjačih bandi na serveru . Ne želim samo titulu lidera, već odgovornost koja dolazi uz nju.

Imam iskustva u kriminalnim organizacijama, znam kako funkcionišu war-ovi, zone, taktike i interna disciplina. Smatram da lider mora biti primer drugima — po ponašanju, aktivnosti i poštovanju pravila. Moj cilj nije da pravim haos bez razloga, već da gradim organizaciju koja ima strukturu, plan i ozbiljan RP.

Takođe, želim da okupim ozbiljne i aktivne igrače koji žele napredak, a ne samo rank. Planiram da uvedem redovne sastanke, treninge pucanja i taktike, kao i jasnu hijerarhiju gde se zna ko šta radi. The Families treba da bude organizacija koja ima ime, poštovanje i strah na ulicama.

Verujem da mogu da donesem stabilnost, disciplinu i dugoročan plan razvoja, a ne kratkotrajan haos. Spreman sam da posvetim vreme, energiju i trud kako bi organizacija rasla iz dana u dan i bila konkurentna u svim aspektima servera.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1.Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
2.Svake nedelje bi naprabio bonus za najaktivnijeg clana moje organizacije.
3.Svaki clan koji zelida se ucclani u bandu, procice ispitivanje pravila servera.
4.U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjn.
5.U dogovoru sa drugim Banda bi pravili zajedno akcije.
Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----
11.Burazer
12.Desna ruka
13.Gazda

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom