Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Raćaaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4 sati, vikendom 6-9 sati
5. Vaš Discord: raca069
6. Vaše ingame ime: Aleksa Radoman
7. Vaš ID: 68177

1. Lider za: The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

2.1 moje razumevanje uličnog i bandanskog RP-a, kao i sposobnost da izgradim stabilnu i respektabilnu organizaciju. Znam kako se vodi banda, kako se drže teritorije i kako se planiraju akcije bez nepotrebnog rizika i kršenja pravila.

2.2 moja doslednost i ozbiljan pristup. Uvek sam aktivan, dostupan članovima i spreman da preuzmem odgovornost u svakoj situaciji, što smatram ključnim za uspešno vođenje organizacije.

2.3 moja vizija razvoja The Families. Cilj mi je da banda bude poznata po kvalitetnom RP-u, jakom timskom duhu, dobroj taktici i pametnoj strategiji u odnosima sa drugim bandama i državnim frakcijama.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Smatram da je neophodno više raditi na dugoročnim RP pričama, izgradnji reputacije na ulici i stvaranju prepoznatljivog identiteta bande. Fokus bih stavio na realne konflikte, strateško širenje teritorije, razvoj karaktera članova i stalnu komunikaciju, kako bi RP bio kvalitetniji, smisleniji i zanimljiviji za sve učesnike.

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom