Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksaaa_Jovanoviccc

Player
Player
Ja sam imao neke obaveze i vratio sam se na jedno pola sata da pomazem u EMS-u i kada sam dosao HC+ je poceo ispitavati ko je na prijemu a ko nije,ja sam stavio afk na bubici do 17:30 i kada me je prozvao ja sam rekao ja mogu da vam pomognem zato sto je bila akcija pravljenje lekova ali ne znam koliko cu biti online u non-rp chatu i da cu mozda izaci dok pravimo lekove,cim sam to rekao posle minut mene on blacklista zbog "Neozbiljnost" i sada kada hocu da ga pitam zasto je to uradeo on mene ignorira na diskordu i nece da mi odgovori,odgovorio mi je samo jednu stvar a to je ja sam trazio da se jedna stvar ispostuje a ne da mi pola odete sto nema veze sa tim zasto sam ja otiso.Ja ne trazim da on dobije jail ili tako nesto samo zelim da se vratim i radim u EMS-u jer stvarno ne razumem zasto sam dobio black listu.Hvala unapred.

Aleksaaa_Jovanoviccc

Player
Player

Ja sam imao neke obaveze i vratio sam se na jedno pola sata da pomazem u EMS-u i kada sam dosao HC+ je poceo ispitavati ko je na prijemu a ko nije,ja sam stavio afk na bubici do 17:30 i kada me je prozvao ja sam rekao ja mogu da vam pomognem zato sto je bila akcija pravljenje lekova ali ne znam koliko cu biti online u non-rp chatu i da cu mozda izaci dok pravimo lekove,cim sam to rekao posle minut mene on blacklista zbog "Neozbiljnost" i sada kada hocu da ga pitam zasto je to uradeo on mene ignorira na diskordu i nece da mi odgovori,odgovorio mi je samo jednu stvar a to je ja sam trazio da se jedna stvar ispostuje a ne da mi pola odete sto nema veze sa tim zasto sam ja otiso.Ja ne trazim da on dobije jail ili tako nesto samo zelim da se vratim i radim u EMS-u jer stvarno ne razumem zasto sam dobio black listu.Hvala unapred.
ovo sad objavljujem jer nisam znao sta da uradim i sada sam pitao admina sta da uradim hteo sam da me on unblacklista ali mi ne odgovara i to je screenshot koji sam screeno kada se to desilo

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Trenutno ne mogu prihvatiti ovu zalbu.
Dokaz objavite na (yt/streamable) kao video dokaz. Slika nije dovoljna!
Imate rok 12 sati.

Last edited:

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu!
Niste ispunili zadate uslove u datom vremenskom roku!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom