Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
76641
Players nickname
Kudra Floww
Suspect ID
77864
Date of violation
Feb 17, 2026
Time of violation
12:00
Proofs
https://youtu.be/VpiHFhP0ORE

Budo Djurovicc

Player
Player
Zdravo administracijo obracam vam se povodom zalbe doticnog na mene

Znaci ja sve sto sam uzimo iz gepeka to mu je vraceno mozete i da proverite u logovima a bitna stvar sto doticni nije reko ja sam bio veliki cin u familiji 9/10rankova i ja sam po njegovim recima bio zaduzen za sve kad njega nema znaci svaki event sve kad god smo isli ja sam delio puske ostalim ljudima iz fama i sve to je odobreno od njega ova 2 blokatora kao i skener to mu je vraceno proverite a human scaner to je moje sto sam ja stavio koliko sam uzimo tako sam i vraco kad mi se ukaze prilika da skupim i on mi je licno da visoki cin tako da ja iskreno mislim da nema razloga da se zali kad je sam odobrio i reko doticni i ja smo bili vrlo bliski izvrsni periodsmo se i druzili itd da se zna dok se on iz nepoznatog razloga nije naljutio na mene i odlucio da me kaci pokusavsi da dobijem maksimalnu kaznu predopostavljam

Zahvaljujem se administraciji unapred Denis Miic

bibran

Player
Player
nije vracen ni skener ni oba blokadora, plus nije ni bio 9ti rank u famu vec 8 i ja to tvrdim kao zamenik kudre

Budo Djurovicc

Player
Player
nije vracen ni skener ni oba blokadora, plus nije ni bio 9ti rank u famu vec 8 i ja to tvrdim kao zamenik kudre
Administracija neka slobodno proveri sve u logovima blokatori su vraceni na ruke dok mi je rank varirao davali su ki cas 8 cas 9 proverite sve

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlućio sam prihvatiti ovu žalbu.
ID 77864 će dobiti kaznu za G.P 6.22 (Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila.)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom